Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Aiyaary (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Neeraj Pandey
Actori: Anupam Kher, Sidharth Malhotra, Naseeruddin Shah
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Crima, Drama, Indiene
IMDB: 5.6


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis Aiyaary

Martorați povestea a doi ofițeri ai armatei indiene, un mentor și protectorul său în această Zi a Republicii.

Sidharth Malhotra, Manoj Bajpayee împreună cu distribuția și echipajul crimei “Aiyaary”, au sărbătorit filmul filmului lor cu un bash mare. Actorul “Baar Baar Dekho” a luat-o la Instagram pentru a împărtăși o serie de poze despre el însuși, făcând parte din întreaga castă și echipaj a filmului. El a subliniat imaginea ca “Andddddddd care este o învelitoare!

Actorul Sidharth Malhotra a spus că nu este nimic oficial dacă data lansării următorului său film “Aiyaary” este schimbată de la 26 ianuarie.

După cum se spune în buzunarul de comerț, de vreme ce Padmavati va fi lansat pe data de 25 ianuarie ca “Padmavat”, va avea un impact asupra planului de lansare pentru alte filme, inclusiv Aiyaary online subtitrat. Discuțiile se referă la faptul că s-ar putea să lovească ecrane pe 9 februarie acum.

Întrebat dacă producătorii filmului au decis să amâne lansarea filmului, Sidharth a spus. “Nu am decis nimic în mod oficial, cred că vom veni pe 26 ianuarie și vom decide și vom face anunțuri foarte curând”. Sidharth a vorbit cu mass-media cu privire la tragerea la loc a unui cântec “Koi kahani shuru toh kar”. Un cântec promoțional de la “Aiyaary”, luni, la Festivalul anual al Colegiului Pillai din Mumbai.