Airlift (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Raja Menon
Actori: Akshay Kumar, Nimrat Kaur, Taranjit Kaur
Anul: 2016
Gen: Actiune, Drama, Istorice, Indiene
Durata: 130 minute
IMDB: 8.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Airlift

Atunci cand Irakul invadeaza Kuweitul in luna august a anului 1990, lasandu-i pe locuitori fara case, bani sau un viitor, un om de afaceri indian formeaza un grup si se ridica in fata a 170.000 de oameni, incercand sa evacueze cat mai multi. Ranjut Katyal, un important si puternic om de afaceri, care se considera mai mult kuweitian decat indian, realizeaza ca nu are nicio influenta asupra irakieninor si, la fel ca majoritatea oamenilor de rand, el si familia sa se afla in pericol. Acesta devine speranta a mii de indieni care cautau pe cineva sa ii duca in siguranta, undeva in afara Kuweitului.

Airlift filme indiene online este o poveste indiana intr-o perioada traumatica. O poveste despre cum, cu ajutorul lui Ranjit Katyal, oamenii reusesc sa supravietuiasca invaziei irakiene, parcurgand mii de kilometrii si tracand granita catre Iordania.

Un film Airlift despre faptele care s-au petrecut atat in ziua de 2 august 1990, cind Saddam Hussein a invadat Kuweitul, cat si in zilele ce au urmat. Armata irakiana a preluat orasul în decurs de câteva ore. Orasul a fost jefuit, iar peste 150.000 de indieni stabiliti in Kuweit au pierdut brusc tot ce aveau. Despre Ranjit Katyal, personajul principal al filmului ?

Ministerul Afacerilor Externe al Indiei neaga prezența unei astfel de personaj în timpul operatiunilor de evacuare a indienilor din Kuweit. El spune ca India a avut relatii bune cu Saddam Hussein si ca nu a fost nevoie de nimeni altcineva. insa regizorul Akshay Kumar a declarat intr-un interviu ca Ranjit Katyal nu este un personaj fictiv : “Este un personaj real, dar eu nu pot vorbi despre el. El este înca in viata si este un mare om de afaceri care traieste in Kuweit.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Airlift (2016)
Nota film
51star1star1star1star1star