Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Aici acum – Here and Now (2018) Serial Online Subtitrat


Regia: Alan Ball
Actori: Tim Robbins, Daniel Zovatto, Holly Hunter, Sosie Bacon, Avynn Crowder-Jones, Jerrika Hinton, Raymond Lee
An: Seriale Online 2018
Gen: Seriale Online, Comedie, Drama
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

Aici acum – Here and Now SEZONUL 1 Online Subtitrat:


S01E01:

S01E02:

S01E03:

S01E04:

S01E05:

S01E06:

S01E07:

S01E08:

S01E09:

S01E10:


Sinopsis Aici acum – Here and Now

Scris de Alan Ball, creatorul producțiilor Six Feet Under și True Blood, serialul Aici acum online subtitrat spune povestea unei familii multirasiale, formată din: un profesor de filosofie, soția lui avocată, cei trei copii adoptați din Somalia, Vietnam și Columbia și singurul lor copil biologic. Familia lor aparent perfectă ascunde, de fapt, niște probleme. Unul dintre copii începe să vadă lucruri pe care ceilalți nu le pot vedea.

Dacă nu știi la ce seriale online 2018 să te mai uiți, lasă-mă să-ți fac o propunere care nu sună rău deloc – “Here and now”, cel mai nou serial lansat de HBO.

Povestea Here and Now online subtitrat este una scrisă de Alan Ball (recunoscut pentru producțiile Six feet under și True Blood) și ne aduce în prim plan o familie multirasială, formată din – un profesor de filosofie, soția lui avocată, cei trei copii adoptați din Somalia, Vietnam și Columbia și singurul lor copil biologic.

Așa cum probabil te-ai fi așteptat, deși pare perfectă, familia ascunde mai multe probleme; faptul că unul dintre copii începe să vadă lucruri pe care ceilalți nu le pot vedea este una dintre ele.

Aparent, familia Bayer-Boatwright este un model al familiei progresiste și multirasiale. Greg, un respectat profesor de filosofie și autor, soția lui, Audrey; consultant pentru rezolvarea conflictelor la un liceu local, copiii lor adoptați, Ashley, Duc și Ramon și singura lor fiică biologică, Kristen.

În urma unor experiențe halucinante, Ramon, fiul născut în Columbia, începe terapia cu doctorul Farid Shokrani.

Duc, adoptat din Vietnam, se bucură de o carieră profitabilă, cea de “arhitect motivațional”; dar statutul lui de burlac îngrijorează familia.