Share on Facebook
Share on Google+
https://www.portalultautv.com/agentul-007-contra-goldeneye-goldeneye-1995-online">
Share on Twitter

Agentul 007 contra GoldenEye – GoldenEye (1995) Online Subtitrat


Regia: Martin Campbell
Actori: Tchéky Karyo, Sean Bean, Robbie Coltrane, Pierce Brosnan, Judi Dench
Anul: 1995
Gen: Aventura, Thriller, Actiune
Durata: 130 minute
IMDB: 7.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Agentul 007 contra GoldenEye – GoldenEye

Vremurile s-au schimbat… Cortina de fier a căzut și o nouă lume a luat naștere, o lumă în care jocurile politice au fost înlocuite de comploturi îngrozitoare. Lupta s-a schimbat, dar personajele rămân aceleași. Numele răsunător este Bond, James Bond. Fermecătorul Pierce Brosnan joacă rolul legendarului agent 007 și face din acest film un succes de casă. Acțiunea filmului se desfășoară în zilele noastre.

Conflictele din spatele scenei politice iau amploare și vechii dușmani devin acum cei mai buni prieteni, iar vechii aliați sunt inamici de moarte. Niciun film cu James Bond nu ar fi complet fără prezența unor femei frumoase care să atragă, inevitabil, atenția sarmantului agent 007.

Acțiunea este alertă și captivantă, dar desprinsă aproape cu totul de realitate. A vedea un agent britanic cum face legea în relațiile internaționale într-o lume dominată de americani pare destul de fantezist, ca și supremația MI6 asupra unor agenții internaționale mult mai extinse pe plan global precum CIA sau FSB.

Este evident că filmul trăiește de pe urma nostalgiei cinefililor mai în vârstă față de epoca în care Sean Connery și Roger Moore făceau legea pe ecran pentru că seria pare să se apropie de epuizare, nemaireușind să aducă spectatorilor decât aceleași clișee utilizate ale filmelor cu spioni.