Aftermath (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Elliott Lester
Actori: Arnold Schwarzenegger, Hannah Ware, Maggie Grace
An: 2017
Gen: Drama, Thriller
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Aftermath

Starul lui Terminator va avea partitura unui bărbat care își pierde soția și copilul într-un accident de avion, cauzat de eroarea unui controlor de trafic aerian. Vinovatul este pus sub protecția forțelor de ordine după accident, însă soțul îndurerat și dornic de răzbunare este pe urmele lui.

Filmul nu e deloc plictisitor insa e intr-adevar cam lent in prima parte. Sa nu uitam totusi ca este facut dupa intamplari reale asa ca nu poti sa ceri prea mult.

Totusi am inteles paralele facute in film, victima, Roman, ajunge la inchisoare in locul acelui controlor de trafic. Si tot el isi cere scuze pt ca a omorat din razbunare. Daca acel controlor ar fi platit cu inchisoare si nu s-ar fi musamalizat totul nu se ajungea la crima. O lume marsava si cruda dtpdv…

Despre rolul lui Arnold; numai de bine.Dupa drama Magie unde l-am vazut iar jucand un rol dramatic a urmat acest film unde se descurca iar excelent; fara sa fie terminator sau sa bata ca la fasole. Ma bucur ca joaca si in roluri de genul acesta.