After the Fall (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Crima, Drama
Producator(i): Saar Klein, Joe Conway
IMDB: 5.1
Regia: Saar Klein
Actori: Wes Bentley, Vinessa Shaw, Haley Bennett


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review After the Fall (2014)

Fiind concediat de la locul de munca, lui Ben ii vine o idee cum ar scapa din aceasta situatie complicata prin modalitati ilicite, astfel ca incepe o serie de jafuri armate.

Este un film foarte greu de vândut. Personajul nostru principal nu este cu adevărat plăcut, cu unele trăsături pe care un blockbuster de la Hollywood le-ar atribui cel rău. Dar acesta nu este un film de la Hollywood, așa că dacă căutați o divertisment fără sens, ar fi mai bine să căutați în altă parte pentru asta.

Nu este un studiu de caractere; care este bine jucat de Wes Bentley. Chiar dacă el pare a fi hărțuit într-un astfel de rol; tot nu poți nega căsnicia și puterea lui de a descrie bărbații în disperare. Privirea lui / a face singur merită foarte mult. Dar el singur nu este de ajuns; ai nevoie de cineva ca Jason Isaacs pentru a echilibra toate chestiile astea. Un alt om cu probleme ale lui; acești doi bărbați par să se găsească unul pe altul; chiar fără să se uite.

“Prietenia” pe care o urmează nu este una care pare să aibă o putere de lungă durată; deși … dar va trebui să urmăriți filmul; să vedeți cum se desfășoară această dramă și rețeaua de minciuni …