Supravieţuind pe mare – Adrift (2018) Film Online Subtitrat in Romana


Cu Shailene Woodley si Sam Claflin in rolurile principale, drama romantica Supravieţuind pe mare – Adrift online subtitrat este inspirata din experienta adevarata traita de un cuplu aventurier ale carui intalniri intamplatoare il conduce mai intai catre dragoste; apoi catre adentura vietii. Navigatori impatimiti, cei doi indragostiti, Tami Oldham si Richard Sharp, nu si-au imaginat nicio secunda ca vor ajunge direct in mijlocul unuia dintre cele mai catastrofale uragane din istorie.

Dupa trecerea furtunei, Tami se trezeste intr-o barca serios avariata, langa partenerul ei grav ranit. Fara nicio cale de ajutor, tanara trebuie sa gaseasca puterea si hotararea de a cauta solutii de salvare pentru ea si iubit. Pornind de la un surprinzator si emotionant caz real in filmul Supravieţuind pe mare – Adrift online subtitrat, cel al supravietuirii timp de 41 de zile pe mare; dupa un uragan, Adrift construieste din flashback-uri povestea de iubire si de calatorie pe mare a lui Tami (Shailene Woodley) si Richard (Sam Claflin); doi tineri visatori, care au dorinta arzatoare de naviga pentru a vedea lumea.

Cei doi din Supravieţuind pe mare – Adrift online subtitrat, accepta sa duca contra cost un yaht de mari dimensiuni din Tahiti in San Diego. Banii le vor asigura bugetul necesar pentru o calatorie de un an pana in America de Sud. Ce pare initial o afacere de vis devine ulterior un cosmar. Cei doi indragostiti vor avea de tinut piept unuia dintre cele mai mari uragane din istoria recenta; uraganul Raymond, fapt ce le va schimba radical destinul.


Regia: Baltasar Kormákur
Actori: Shailene Woodley, Sam Claflin, Jeffrey Thomas, Elizabeth Hawthorne, Grace Palmer
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, Drama
IMDB: 6.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


PortalulTauTV.com
Supravieţuind pe mare - Adrift (2018) Online Subtitrat in Romana
Adrift (2018)
Editor's Rating:
4