Adrift (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Baltasar Kormákur
Actori: Shailene Woodley, Sam Claflin, Jeffrey Thomas, Elizabeth Hawthorne, Grace Palmer
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, Drama
IMDB: n/a


Premiera in Romania 01.06.2018! Trailer!


Review Adrift (2018)

Adrift online subtitrat se bazează pe adevărata poveste a doi marinari pasionați care au pornit într-o călătorie peste ocean în 1983. Tami Oldham și Richard Sharp nu au anticipat că vor naviga direct către unul dintre cele mai catastrofale uragane din istoria înregistrată. În urma furtunii, Tami se trezește din starea de inconștiență găsindu-l pe Richard grav rănit și barca lor în ruine, fără mijloace de comunicare.

În lipsa oricărei speranțe de salvare din exterior, Tami trebuie să găsească forța și hotărârea de a se salva pe ea însăși și pe singurul bărbat pe care l-a iubit vreodată. În acest sens, pornește într-o cursă contra cronometru, călătorind 1.500 de mile înapoi în Hawaii, în timp ce se confruntă cu dificultăți importante. „Adrift” este o poveste de neuitat despre reziliența spiritului uman și puterea transcendentă a iubirii.

Filmul Adrift online subtitrat a fost regizat de Baltasar Kormákur dintr-un scenariu de Aaron Kandell; Jordan Kandell și David Branson Smith; bazat pe cartea “Cerul roșu în mormânt: o adevărată poveste de dragoste; pierdere și supraviețuire pe mare” de Ashcraft cu Susea McGearhart . Producătorii sunt Kormákur și Kandells.

Oldham și Sharp livrau un iaht de 44 metri; Hazana; de la Tahiti la San Diego în 1983; când furtuna a lovit. Sa navigat manual folosind un sextant și ceas; a supraviețuit untului de arahide și alimentelor conservate; și a navigat 1500 km în 41 de zile pentru a ajunge la siguranță în Hilo; Hawaii. Ea a publicat cartea în 1998.