Supravieţuind pe mare – Adrift (2018) Online Subtitrat


Regia: Baltasar Kormákur
Actori: Shailene Woodley, Sam Claflin, Jeffrey Thomas, Elizabeth Hawthorne, Grace Palmer
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Aventura, Drama
IMDB: 6.7


Premiera pe 27.07.2018!


Review Supravieţuind pe mare – Adrift (2018)

Cu Shailene Woodley și Sam Claflin în rolurile principale, drama romantică „Supraviețuind pe mare” este inspirată din experiența adevărată trăită de un cuplu aventurier ale cărui întâlniri întâmplătoare îl conduce mai întâi către dragoste, apoi către adentura vieții.

Navigatori împătimiți, cei doi îndrăgostiți, Tami Oldham și Richard Sharp, nu și-au imaginat nicio secundă că vor ajunge direct în mijlocul unuia dintre cele mai catastrofale uragane din istorie. După trecerea furtunei, Tami se trezește într-o barcă serios avariată, lângă partenerul ei grav rănit. Fără nicio cale de ajutor, tânăra trebuie să găsească puterea și hotărârea de a căuta soluții de salvare pentru ea și iubit.

Adrift online subtitrat se bazează pe adevărata poveste a doi marinari pasionați care au pornit într-o călătorie peste ocean în 1983. Tami Oldham și Richard Sharp nu au anticipat că vor naviga direct către unul dintre cele mai catastrofale uragane din istoria înregistrată. În urma furtunii; Tami se trezește din starea de inconștiență găsindu-l pe Richard grav rănit și barca lor în ruine; fără mijloace de comunicare.

În lipsa oricărei speranțe de salvare din exterior; Tami trebuie să găsească forța și hotărârea de a se salva pe ea însăși și pe singurul bărbat pe care l-a iubit vreodată. În acest sens; pornește într-o cursă contra cronometru; călătorind 1.500 de mile înapoi în Hawaii; în timp ce se confruntă cu dificultăți importante. „Adrift” este o poveste de neuitat despre reziliența spiritului uman și puterea transcendentă a iubirii.

Filmul Adrift online subtitrat a fost regizat de Baltasar Kormákur dintr-un scenariu de Aaron Kandell; Jordan Kandell și David Branson Smith; bazat pe cartea “Cerul roșu în mormânt: o adevărată poveste de dragoste; pierdere și supraviețuire pe mare” de Ashcraft cu Susea McGearhart . Producătorii sunt Kormákur și Kandells.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Adrift (2018)
Nota film
41star1star1star1stargray