Adio dar raman cu tine – The Goodbye Girl (1977) Online Subtitrat


Regia: Herbert Ross
Actori: Richard Dreyfuss, Marsha Mason, Quinn Cummings
An: 1977
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Adio dar raman cu tine – The Goodbye Girl (1977)

“Cea mai calda comedie a lui Neil Simon de pana acum pune in contact un actor interpretat de Dreyfus cu o femeie recent parasita – Marsha Mason – in acelasi apartament fara voia lor. Un scenariu de mare calibru si interpretari pe masura.” – Leonard Maltin’s Movies & Videoguide, 1988

Realizat de regizorul Herbert Ross in 1977, dupa celebra povestire a lui Neil Simon, filmul Adio dar raman cu tine – The Goodbye Girl descrie povestea unei tinere femei divortate – Paula McFadden (Marsha Mason ) – si a fiicei sale, Lucy (Quinn Cummings). Dupa plecarea iubitului femeii, raman singure in casa dar… pentru putin timp. Aiuritul ei iubit subinchiriase casa unui muzician, Elliot Garfield (Richard Dreyfuss ), care vine sa-si ia in primire partea lui de apartament, incarcat de bagaje.

Bineinteles ca Paula nu vrea sa accepte in acelasi apartament, cu dependinte comune, un barbat strain – si de aici incep neintelegerile, discutiile si certurile… dar dupa multe negocieri, fiecare sustinandu-si punctul de vedere, raman impreuna si se ajuta reciproc. Intre cei trei se leaga o stransa prietenie; in timp Paula si Elliot se indragostesc, insa Elliot trebuie intr-o zi sa plece….


Review Adio dar raman cu tine – The Goodbye Girl (1977)

Dragut film; draguta poveste; foarte romantica; foarte originala…

Daca ne grabim putin cu analiza; putem deduce ca sansele ca doi oameni sa formeze un cuplu romantic cresc direct proportional cu ostilitatea initiala si cu numarul certurilor; ironiilor; sarcasmelor reciproce si in general conflictelor inerente unor dusmani de specie. Ei bin; nu e chiar asa; desi asta este reteta perfecta pentru o comedie pana la urma.

Si in sfarsit; nu sunt chiar sigur ca Adio dar raman cu tine – The Goodbye Girl e o capodopera sau ca Dreyfuss merita neaparat un Oscar; dar filmul garantat merita si chiar… treubie vazut. Desigur asta in ipoteza ca agreati comediile ceva mai subtle; “East Coast”; care beneficiaza de subtilitatea unui scenariu putin mai intelectualizat; bazat pe dialog si joc actoricesc de inalta tinuta.

PortalulTauTV.com
Adio dar raman cu tine - The Goodbye Girl (1977) Online Subtitrat in Romana
The Goodbye Girl (1977)
Editor's Rating:
5