Adevăr sau Provocare – Truth or Dare (2018) Online Subtitrat


Regia: Jeff Wadlow
Actori: Tyler Posey, Lucy Hale, Landon Liboiron, Aurora Perrineau, Sam Lerner
An: Filme Online 2018
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 4.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Adevăr sau Provocare – Truth or Dare

Un joc inofensiv de filme online 2018 Adevăr sau Provocare – Truth or Dare cu prietenii devine mortal când cineva – sau ceva – începe să îi pedepsească pe cei care mint sau refuză o provocare.

Lucy Hale (Pretty Little Liars) și Tyler Posey (Teen Wolf) se află în fruntea distribuției din horror-ul supranatural Adevăr sau provocare, ce rulează pe marile noastre ecrane. Ingenios și imaginativ, filmul recurge totuși la poncifele genului – o viziune/premoniție macabră, morți subite și brutale, într-un efect de domino, cei rămaşi încă în viață sunt nevoiți să se unească în lupta de a schimba cursul destinului și a învinge nemăsuratele forțe ale un spirit omniprezent, ideea de implacabil ce îngrozeşte etc.

Până la finalul filmului nu aflăm nimic despre backstory-ul acestui spirit malefic care iubeşte jocul „Adevăr sau provocare” – de ce acest joc? de unde acest spirit ludic și macabru la entitatea supranaturală? De ce mor cei care nu joacă până la capăt? Dar Lucy Hale, în rol principal, cea care are premoniția a ce va urma și are misiunea de a-și avertiza și proteja prietenii, face din personajul ei unul de care ne pasă, astfel încât, dacă va face față jocului sau nu, chiar ne interesează și ține în suspans.


Review Adevăr sau Provocare – Truth or Dare

Cum jocul pe care îl preferă spiritul malefic este unul „de liceu”; nici provocările sau adevărurile cerute a fi dezvăluite nu depășesc inițial sfera de interese ale liceului – cine pe cine înșală; cine s-a culcat cu cine; cine e gay; cine fentează profesorii etc – fapt care destinde spectatorul încordat provocându-i zâmbete sau chiar râs. Așadar; umorul surclasează în câteva rânduri violența din film. Iar aceasta din urmă are loc pe bandă rulantă. Pentru că; dacă nu respecţi regulile; adică dacă nu spui adevărul sau nu duci la bun sfârşit provocarea; mori.

Totul în film începe când grupul de prieteni din care fac parte și personajeșe jucate de Lucy Hale și Tyler Posey pleacă în vacanţă în Mexic și participă la un joc de „adevăr sau provocare”; într-un loc cândva sfât. Cel care i-a condus aici le spune un „adevăr” crunt: au fost atraşi într-un joc letal. La întoarcerea în Statele Unite; prietenii vor descoperi curând; în cele mai violente moduri; că au fost urmăriți de o entitate supranaturală și trebuie să joace până la capăt.

Faptul că personajele trebuie să se confrunte cu această nouă situație din viața lor și să se gândească la propria moarte; le afectează deciziile și acțiunile. De la neacceptarea crudului adevăr până la pierderea minților; personajele trec prin tot soiul de stări.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Truth or Dare (2018)
Nota film
31star1star1stargraygray