Adevăr sau Provocare – Truth or Dare (2018) Online Subtitrat


Regia: Jeff Wadlow
Actori: Tyler Posey, Lucy Hale, Landon Liboiron, Aurora Perrineau, Sam Lerner
An: Filme Online 2018
Gen: Groaza, Thriller
IMDB: 4.8


Subtitrare ENGLEZA! Se lucreaza la subtitrarea in romana!


Sinopsis Adevăr sau Provocare – Truth or Dare

Un joc inofensiv de filme online 2018 Adevăr sau Provocare – Truth or Dare cu prietenii devine mortal când cineva – sau ceva – începe să îi pedepsească pe cei care mint sau refuză o provocare.

Un joc dement de filme online 2018 Adevăr sau Provocare – Truth or Dare: dacă nu respecţi regulile, adică nu spui adevărul sau nu duci la bun sfârşit provocarea, mori. Un grup de prieteni în vacanţă în Mexic participă la un joc de “adevăr sau provocare” cu un localnic, iar acesta le spune un “adevăr”: au fost atraşi într-un joc letal. La întoarcerea în Statele Unite, prietenii vor descoperi curând, în cele mai violente moduri, că trebuie să joace până la capăt.

Lucy Hale (“Pretty Little Liars”) și Tyler Posey (“Teen Wolf”) conduc emisiunea de “Blumhouse’s Truth or Dare”. Un thriller supranatural de la Blumhouse Productions (“Happy Death Day” ). Un joc inofensiv de “Adevăr sau îndrăzneală” între prieteni se transformă în moarte când cineva. Sau ceva – începe să pedepsească pe cei care spun o minciună – sau să refuze îndrăzneala.

Universal Pictures a lansat prima remorcă pentru noul film de groază Blumhouse “Adevărul” sau “Dare”. Si se pare că este o plimbare sălbatică. Co-scris și regizat de Kick-Ass 2 helmer Jeff Wadlow, thrillerul supranatural se învârte în jurul unui joc continuu. De “Adevăr sau îndrăzneală”, în care, dacă nu spui adevărul sau nu refuzi un îndrăzneț, vei muri. Un grup de prieteni trebuie să continue să joace, în același timp. Imaginându-se unde a început acest joc sinistru.

Trailerul tează ceea ce este, în principiu, o mash-up de franciza It It Follows și Final Destination, și asta e bine.

Recenzie Film
Data recenziei
Denumire film
Truth or Dare (2018)
Nota film
41star1star1star1stargray