Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Adâncul albastru – Into the Blue (2005) Online Subtitrat


Regia: John Stockwell
Actori: Paul Walker, Jessica Alba, Scott Caan
An: 2005
Gen: Actiune, Aventura, Crima
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Adâncul albastru – Into the Blue (2005)

Into the Blue este un thriller ce se petrece în apele insulelor Bahamas, în care mișună rechini. Patru scafandri descoperă pe fundul oceanului o epavă legendară despre care se spune că ar conține milioane de dolari în aur.

Dar în apropierea epavei se află rămășițele unui avion în care se află un transport ilegal eșuat. Prietenii fac un pact pentru a ține secrete ambele descoperiri. Numai că planul lor este deviat când își dau seama că traficanții periculoși se apropie de locul celor două naufragii, pe urmele avionului prăbușit din filmul Adâncul albastru online subtitrat.

Unul dintre ei va lua o decizie greșită, iar vânătorii de comori vor deveni vânat…

Doi vânători de comori caută în apele insulelor Bahamas un galion scufundat în secolul al XVIII-lea; dar dau de un transport de droguri aruncat în mare de nişte traficanţi. Acţiunea se complică…

Filmul Into the Blue online subtitrat are un subiect uşurel şi parţial previzibil şi interpretări slăbuţe (cu un minus pentru Jessica Alba); dar impresionează prin acţiunea interesantă şi prin calitatea filmărilor care sunt de nota 10+. Imaginile filmate subacvatic merită toţi banii; fiind realizate de adevăraţi profesionişti. Nu vă luaţi după note; dacă vă plac filmele cu scufundări subacvatice uitaţi-vă cu încredere că nu o să vă pară rău.