Adanca mare albastra – The Deep Blue Sea (2011) Online Subtitrat


Hester (Rachel Weisz) din filmul Adanca mare albastra – The Deep Blue Sea se simte neimplinita alaturi de mult mai batranul sau sot, Sir William, care in ciuda confortului material si al caminului pe care il ofera, nu poate trezi in femeie fiorul iubirii. Astfel, ea se indragosteste de Freddie (Tom Hiddleston), un barbat tanar si seducator, care o atrage in jocul unei pasiuni mistuitoare.

Hester ii daruieste dragostea ei deplina, insa Freddie recunoaste ca iubirea lui pentru ea nu se poate ridica la acelasi nivel de adoratie si abandonare de sine. Femeia isi paraseste sotul si incepe o viata noua alaturi de tanarul pilot, insa flacara pasiunii lui se stinge repede.

Constienta de faptul ca nu e singura in viata iubitului ei, ca nu a putut si nici nu va putea sa-i ingradeasca libertatea cu dragostea sa astfel incat sa fie al ei pe deplin, Hester incearca sa se sinucida, dar esueaza. Acest lucru nu face decat sa-l indeparteze si mai mult pe Freddie, speriat de gandul ca ea a vrut sa-si ia viata din pricina lui, din cauza imposibilitatii de a-l avea.


Regia: Terence Davies
Actori: Rachel Weisz, Tom Hiddleston, Ann Mitchell
Anul: 2011
Gen: Drama, Romantice
Durata: 98 minute
IMDB: 6.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare