Acvila gri – Grayeagle (1977) Film Online Subtitrat


Regia: Charles B. Pierce
Actori: Ben Johnson, Iron Eyes Cody, Lana Wood
An: 1977
Gen: Aventura, Drama, Romantice
IMDB: 5.6


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Acvila gri – Grayeagle (1977)

În această variantă a The Searchers din 1956, un paznic de frontieră îi ia urma tânărului războinic Cheyenne care i-a răpit fiica.

Grayeagle are un film de cult care trebuie privit de mai multe ori pentru a obține o poveste din spate. Scrisă la sfârșitul anilor 1970; ea marchează o tranziție între occidentalii vechi; care nu-i pasă de o corectitudine politică; de o conștientizare crescândă care nu este nici pe deplin dezvoltată; nici prea stridentă.

Majoritatea actorilor cheie sunt veterani pe ecran; cu excepția Lanei Wood; care este încă un pic de ingenios aici; dar plăcută totuși.

O mare parte din muzica lui Jaime Mendoza-Nava este excelentă în film Acvila gri online subtitrat; deși presupun că câteva piese ciudate sunt împrumutate din altă parte; pe măsură ce se întâlnesc într-un ton izbit de neuniform în ton și par vag familiar.

Pentru creditul filmului Grayeagle online subtitrat; s-au făcut încercări de reprezentare autentică a culturii native; deși rolurile cheie au fost jucate de non-nativi. Ce puțin din limbile materne sunt vorbite este minunat să asculți. Alte aspecte autentice includ respectul față de bătrâni; interacțiunea dintre mai multe culturi în contact reciproc și spiritualitatea nativă; în special cu privire la subiecte cum ar fi visele și moartea.

PortalulTauTV.com
Acvila gri - Grayeagle (1977) Online Subtitrat in Romana
Grayeagle (1977)
Editor's Rating:
4