Acum sunt 13 – Ocean’s Thirteen (2007) Film Online Subtitrat


Regia: Steven Soderbergh
Actori: Don Cheadle, Eddie Jemison, George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Casey Affleck
Anul: 2007
Gen: Thriller, Crima
Durata: 122 minute
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Acum sunt 13 – Ocean’s Thirteen (2007)

Danny (Clooney), Rusty (Pitt), Linus (Damon) si restul veselei gasti specializate in hotii ingenioase se reunesc pentru inca o lovitura. De data aceasta ii ajuta si vechiul lor adversar, Terry Benedict (Andy Garcia), numai ca cei treisprezece nu duc deloc lipsa de inamici. In rolul celui mai important dintre ei este Al Pacino, iar Ellen Barkin interpreteaza rolul unei femei mai in varsta de care se indragosteste inocentul Linus. Cei 13 sunt coordonati tot de maestrul de ceremonii Steven Soderbergh.

O răzbunare ce n-a văzut… Las Vegas-ul – Ocean’s Thirteen

N-aş vrea; dar trebuie. N-am încotro. Sunt nevoit. Deşi am mai folosit recent; în analizele filmelor The Prestige şi The Illusionist; rapeluri la celebrul The Sting al lui George Roy Hill; este inevitabilă revenirea la cea mai celebră “Ţeapă” (mai degrabă decât Cacealma – vezi şi versiunea franceză: L’Arnaque; cum pe bună dreptate preciza Romulus Vulpescu) din istoria cinematografului.

Dar; ca să nu mă repet; vă invit să meditaţi şi la alte titluri de referinţă ale genului – bunăoară Le Cerveau; de Gérard Oury; Sept hommes d’or; al lui Marco Vicario; neuitatul How to Steal a Million; al titanului Wiliam Wyler; simontemplarianul The Fiction Makers; de Roy Ward Baker; Diamonds; de Menahem Golan; sau numeroase episoade cu subiect similar din Mission: Impossible (întâmplător; în România; serialul s-a lansat cu acea misiune în care trimiteau mâţu’ dresat pe puntea suspendată să fure colierul) – sau; de ce nu; tot prin acea perioadă; serialul de bandă desenată Les Aristocrates; din Pif Gadget.