Acts of Violence (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Brett Donowho
Actori: Bruce Willis, Cole Hauser, Shawn Ashmore
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Drama
IMDB: 5.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Acts of Violence

Acts of Violence urmărește trei frați din Midwestern, un criminal și un polițist incoruptibil, în timp ce se află într-o cursă mortală atunci când o tânără femeie este răpită de o organizație criminală de trafic de persoane. Când logodnica lui este răpită de traficanții de persoane, Roman și frații săi foști militari pornesc în căutarea acesteia, încercând să o salveze înainte de a fi prea târziu.

Pe parcurs, Roman se alătură lui Avery, un polițist care investighează traficul de ființe umane și care luptă împotriva birocrației corupte care are intenții distrugătoare. Cu ajutorul lui Avery, Roman și prietenii săi decid să se infiltreze în organizația care a rapit-o pe tânără, unde vor trebui să se confrunte cu șeful malefic al organizației, Max Livingston. Pentru a o salva, băieții MacGregor apelează la pregătirea lor militară, dar și la puterea familiei, pentru a lupta în cea mai importantă bătălie din viața lor. O vor putea salva înainte de a fi prea târziu?

Ca cineva care nu sa îndepărtat niciodată de carnea trashier, care se găsește în tocană cinematografică. Nu mă deranjează că “acțiunile de violență” nu sunt altceva decât un exemplu evident de filmare a exploatării. Mă îndoiesc că este o rată redusă . Povestea de bază este atât de pathetic subțire. Si simplistă încât chiar și cei care nu vor să-și găsească acțiuni cu standarde scăzute. Publicul-țintă al acestui film – se vor gândi că scriitorul Nicolas Aaron Mezzanatto. Si regizorul Brett Donowho ar fi putut face ceva mai mult în ceea ce privește pacing.