Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Activitate paranormala 3 – Paranormal Activity 3 (2011) Online Subtitrat


Regia: Henry Joost, Ariel Schulman
Actori: Brian Boland, Katie Featherston, William Juan Prieto, Jackson Xenia Prieto, Lauren Bittner
Anul: 2011
Gen: Groaza
Durata: 83 minute
IMDB: 5.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Activitate paranormala 3 – Paranormal Activity 3

Eroinele din primele două părți ale trilogiei, Katie și Kristy, au avut de-a face un prezeța malefică ce le-a distrus viețile și în copilărie. In Paranormal Activity 3 scenaristii prezinta momentele de groaza traite de Katie si Kristy, acestia salvand ideea continuării cu justificarea că cele două au uitat experiențele traumatizante.

De cele mai multe ori apreciez ideea de simplitate insa nu in cazul de fata! Am ramas pur si simplu uluit sa vad atatea pareri pozitive despre asa zisul “film” Paranormal activity. Cred ca orice pustan amator cu ceva camere de filmat profi in dotare ar putea realiza asa ceva. Mi se pare jenant ca un film, in care lasi camerele sa filmeze cum te joci cu lumina sau zgaltai ceva obiecte pe acolo, sa aiba atata succes! Dar probabil de vina sunt productiile horror de foarte slaba calitate care au aparut in ultimii ani.

Nici macar povestea nu e cat de cat originala. Oricum ma astept sa iasa cateva mii de parti sa intreaca chiar si celebrul “Tanar si nelinistit” , in cateva zile n-au ce face! Mai bine te uiti la documentarele alea pe Discovery despre tot felul de locuri bantuite. Inca o data din punctul meu de vedere absolut jenant asa zisul “film”!