Across the Waters – Fuglene over sundet (2016) Online Subtitrat


Regia: Nicolo Donato
Actori: David Dencik, Danica Curcic, Jakob Cedergren
An: 2016
Gen: Drama, Istorice, Razboi
IMDB: 6.0


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review Across the Waters – Fuglene over sundet (2016)

Fuglene Over Sundet este povestea de prindere a evadării evreilor danezi în Suedia în octombrie 1943.

Realizează povestea Fuglene over sundet online subtitrat familiei Itkin. Pe măsură ce filmul se deschide cu “Inspirat de evenimente reale”; ni se spune că este “toamna anului 1943” și îl cunoaștem pe Arne Itkin; un jucător de jazz; și pe soția lui Miriam și pe cei 6 ani ai săi. bătrânul fiu Iacov.

Nu cu mult timp înainte de a veni cuvântul; naziștii sunt pe cale să vină la Copenhaga pentru a înlătura evreii. O incursiune nebună; iar familia Itkin este în căutarea disperată a unei modalități de a ajunge în Suedia.

În acest moment suntem 10 min. în film; dar pentru a vă spune mai mult despre complot ar strica experiența dvs. de vizionare; va trebui doar să vă vedeți singuri cum se joacă totul.

Câteva observații: acest film Across the Waters online subtitrat este scris și regizat de Nicolo Donato; al cărui bunici au fost printre evreii care au scăpat de Danemarca pentru Suedia. Acest film; “inspirat” de aceste evenimente; prin toate mijloacele ar trebui să fie o experiență nuditoare de vizionare; cu un astfel de material subtil. Din păcate; nu este. Filmul este torpilat de un scenariu slab și de performanțe în actorie.