Acrimony (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Tyler Perry
Actori: Taraji P. Henson, Lyriq Bent, Crystle Stewart, Jazmyn Simon, Ptosha Storey
An: Filme Online 2018
Gen: Thriller
IMDB: 4.9


Se lucreaza la subtitrare!


Review Acrimony (2018)

Melinda, o soție devotată, dar sătulă de nesinceritatea constantă a soțului ei, Robert, își pierde controlul atunci când devine clar că a fost trădată.

După ce a trecut prin trădarea supremă, Melinda hotărăște că este mai bine să ia problema în propriile mâini și să-și ia “revanșa”. Povestea explorează momentele cheie ale relației lor: începutul, când tânara Melinda îl cunoaște pe tânărul Robert, primele zile ale relației, împreună cu cererea în căsătorie și nunta cuplului.

Melinda din Acrimony online subtitrat; îi mărturisește terapeutului că mariajul lor de 18 ani părea să se destrame odată cu trecerea zilelor; în timp ce ea începea să suspecteze că soțul ei o înșeală. După ce își urmărește soțul; femeia realizează că el a dus o viață dublă; fiind deja logodit cu o altă femeie pe nume Diana.

Deși terapeutul ei adaugă că este posibil să privească această trădare dintr-un unghi greșit; Melinda din Acrimony online subtitrat; pare să riște totul afirmând că Robert a “provocat toate astea”. Oare cât de departe poate merge furia femeii trădate?