Accident Man (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Jesse V. Johnson
Actori: Scott Adkins, Ray Stevenson, Ashley Greene
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Crima, Thriller
IMDB: 5.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Accident Man

Filme online 2018 Accident Man urmărește povestea vieții lui Mike Fallon, un criminal profesionist, cunoscut pentru faptul că face ca asasinatele sale să pară accidente nefericite, adesea recurgând la măsuri extravagante pentru a face acest lucru. El este un asasin rece, ale cărui lovituri metodice induc în eroare poliția și îi încântă clienții, fiind cel mai bun la ceea ce face. Fallon este, de asemenea, remarcat pentru dragostea sa față de viața luxoasă și femeile pline de farmec. Cu toate acestea, atunci când fosta sa soție este târâtă în lumea interlopă din Londra și ucisă, Fallon este forțat să distrugă viața pe care o cunoaște pentru a se ocupa de cei responsabili, și a răzbuna singura persoană care chiar a însemnat ceva pentru el.

Unele dintre ele au backstories: Jane the Ripper este “o femeie de savanti expert si o curva urâtă” in filme online 2018 Accident Man, care la ucis pe maestrul ei (Roger Yuan, CROUCHING TIGER, HIDDEN DRAGON: SWORD OF DESTINY) și se zvonește că colectează puicuțele ca trofee; Mick și Mac erau rivali britanici și americani în Forțele Speciale care au devenit prieteni și au intrat împreună în afaceri mercenari.

Ultimile trei personaje sunt cele mai interesante, deoarece sunt interpretate de Amy Johnston (LADY BLOODFIGHT). Michael Jai White (Sângeros și oase) și Darth Maul însuși, Ray Park. Nici unul dintre ei nu este irosit. Și casting-ul merge mai adânc decât pentru că l-ai primit. Si pe Ray Stevenson ca barman / sef Big Ray și pe David Paymer (PAYBACK) ca Milton. Care le dă misiunile. Ceva îmi spune că tipul ăsta va fi împins într-un anumit moment.