Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Acasa la coana mare – Big Momma’s House (2000) Online Subtitrat


Regia: Raja Gosnell
Actori: Martin Lawrence, Nia Long, Paul Giamatti
An: 2000
Gen: Actiune, Comedie, Crima
IMDB: 5.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Acasa la coana mare – Big Momma’s House

Martin Lawrence joaca in aceasta comedie dementiala rolul unui politist tacanit care ia identitatea unei bunici supraponderale pentru a rezolva un caz complicat. Maestru in arta travestirilor, agentul FBI Malcolm Turner trebuie sa captureze un infractor foarte periculos evadat din inchisoare.

Pentru a pune mana pe el, Turner se deplaseaza in oraselul in care locuieste frumoasa prietena a fugitivului. Acolo, inchiriaza o casa si ia infatisarea lui Big Momma. Excentrica si cu limba ascutita ea va deveni, peste noapte, o adevarata celebritate a oraselului. Casa ei va deveni loc de peregrinare pentru toti petrecaretii. Turner nu va renunta la travestire pana nu-l va infunda pe faptas.

Stilul burlesc al lui Lawrence; multitudinea de personaje bizare precum si rasturnarile situatiei au facut din Acasa la coana mare o lovitura de box-office.

Vrând să prindă un criminal evadat din închisoare; agentul FBI Malcolm Turner (Martin Lawrence) trebuie să lucreze sub acoperire şi să se deghizeze într-o femeie bătrână şi grasă. Filmul e de un comic burlesc; interpretarea în travesti a lui Martin Lawrence fiind amuzantă şi provocând hohote de râs. În rest; scenariul e lipsit de substanţă; iar acţiunea mai mult inexistentă; filmul bazându-se în special pe comicul de situaţii şi devenind o colecţie de gaguri. I-aş fi dat nota 5; dar cum poliţistul travestit în Coana Mare e simpatic plusez până la nota 6.