Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Acasa la coana mare 3 – Big Mommas Like Father Like Son (2011) Online Subtitrat


Regia: John Whitesell
Actori: Martin Lawrence, Brandon T. Jackson, Jessica Lucas
An: 2011
Gen: Actiune, Comedie, Crima
IMDB: 4.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Acasa la coana mare 3 – Big Mommas Like Father Like Son

Malcolm Turner, agentul FBI de top care obișnuiește să se deghizeze într-o femeie corpolentă și simpatică pentru a-și soluționa cazurile este trimis într-o nouă misiune aventuroasă, numai că de această dată este însoțit de către fiul lui vitreg pe nume Trent.

După ce băiatul în vârstă de 17 ani este martorul involuntar al unei crime și devine ținta infractorilor ce au comis-o. Malcolm Turner perfectează un plan ingenios pentru a-și ascunde fiul vitreg. Astfel, Trent este îmbrăcat în haine de femeie, i se pune pe cap o perucă și i sa dă prenumele Charmaine. După care este înscris la o școală de arte frumoase frecventată exclusiv de către fete.

Evident că tatăl vitreg își însoțește băiatul în această aventură; apelând încă o dată la trucurile care îl transforma instantaneu din agentul FBI Malcolm Turner în Coana Mare. Sarcina celor doi bărbați deghizați este să adune suficiente probe ca să îl incrimineze pe asasin. Inainte ca acesta să îi găsească și să se răzbune sângeros.

După un film slăbuţ; dar onest (“Acasă la Coana Mare”); şi un film slăbuţ (“Acasă la Coana Mare 2”). Bufonul Martin Lawrence îşi reia rolul care l-a consacrat. Si realizează o versiune modernă a comediei “Some Like It Hot” (“Unora le place jazz-ul” pentru cine nu cunoaşte titlul original). In care agentul FBI şi fiul său; ambii deghizaţi; se ascund într-o şcoală de arte pentru fete.

Scenariul filmului Acasa la coana mare 3 – Big Mommas Like Father Like Son este însă lipsit de originalitate; intriga e mai mult inexistentă; acţiunea este subţire şi ridicolă. Iar interpretările actoriceşti sunt penibile; în timp ce regizarea întregului ghiveci de glume proaste pigmentate cu o muzică rapp de calitate îndoielnică.