Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

A Week in Watts (2018) Documentar Online Subtitrat


Regia: Gregory Caruso
An: 2018
Gen: Documentare
IMDB: n/a


Se lucreaza la subtitrare!


Sinopsis A Week in Watts

A Week in Watts online subtitrat este un document documentar care spune povestea a sase studenti din Watts, Los Angeles, implicati intr-un program numit Operation Progress – care ofera burselor de tineret pentru scolile private din zona si le imperecheaza cu politistii LAPD ca mentori.

A Week in Watts a avut premiera recent la The Grove. Documentarul scoate în evidență două dintre Belles, Jennifer Alvarado, Green Tie ’17 și Petra Avelar, Blue Tie ’20, care fac parte din Operațiunea Progress Los Angeles. Misiunea Progresului este de a permite tinerilor deserviți să devină oameni educați, capabili, etici și productivi care, la rândul lor, vor conduce, vor îndruma și vor contribui la societatea în ansamblu.

Ele susțin elevii de la grădiniță până la liceu și prin intermediul unui program cuprinzător numit Zece piloni ai succesului. Prin intermediul Academiei, Artei, Atletismului, Abilităților de Copiere, Eticii, Angajamentului pe Termen Lung, Mentorării, Implicării Părinților, Lucrărilor de Servicii și Instruirii cu privire la Abilități, ei cred că speranța, oportunitatea și succesul pot fi atinse. Mulțumesc lui Greg și lui Rick Caruso pentru realizarea filmului. Și pentru șeful poliției LAPD, Charlie Beck, pentru susținerea Progress.