Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
Donatii Aprilie 2019: 10 euro din 40 euro hosting
  •  
  •  

A River Runs Through It (1992) Film Online Subtitrat


Regia: Robert Redford
Actori: Craig Sheffer, Brad Pitt, Tom Skerritt
An: 1992
Gen: Drama
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis A River Runs Through It (1992)

Film nominalizat la Premiile Grammy, nominalizat si castigator al Premiului Oscar, regizat de Robert Redford nominalizat si el la randul sau la Globurile de Aur pentru cel mai bun regizor.

Norman si Paul, doi frati din Montana, cresc impreuna sub supravegherea tatalui lor, un preot extrem de sever. Toti trei impartasesc o pasiune comuna: pescuitul la musca in raurile din imprejurimi. Satui de autoritatea tatalui lor, cei doi frati incearca sa protesteze. Drumurile lor insa se vor scinda: Norman va imbratisa arta scrisului, Paul – caruia autocontrolul pare sa-i lipseasca cu desavarsire – va cauta riscul cu orice pret.

Tulburator, poetic, filmul A River Runs Through It lui Redford ne spune povestea unui tata care incearca sa treaca fiilor lui principiile fundamentale ale vietii sale. Mai mult decat atat e povestea fiilor care-si amintesc aceste lectiii peste ani. Tatal, pastor presbiterian, isi dascalise fiii in predicile duminicale. Dar cele mai importante lectii fusesera invatate la pescuit, pe raul care trecea candva pe-acolo.


Review A River Runs Through It (1992)

Cu acest film Robert Redford m-a convins ca este o personalitate completa, impunandu-se si in domeniul regiei cu un film A River Runs Through It de o asemenea maiestrie, lucrat atat de armonios, plin de emotii si de trairi. dupa cum decurge filmul te astepti sa vezi multe lucruri ce se intind pe multi ani, dar nu credeam ca se va ajunge intr-atat de mult incat sa ne prezinte aspectele personajelor pana la final, facandu-l o drama autentica prin acea emotie de sfarsit care te binedispune intr-o asemenea maniera!

Iar laitmotivul, raul, a avut un rol atat de neasteptat, provocandu-le personajelor niste intamplari ce i-a apropiat si mai mult! iar protagonistii, Brad Pitt (inainte sa fie actor comercial) si Craig Sheffer fac niste roluri impresionante, de toata frumusetea, indrumati de Tom Skerritt. isi merita premiul Oscar, fiind de o tristete, de un dramatism impresionant.