A Most Violent Year (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Crima, Drama, Thriller
Producator(i): J.C. Chandor
IMDB: 7.0
Regia: J.C. Chandor
Actori: Oscar Isaac, Jessica Chastain, David Oyelowo


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review A Most Violent Year (2014)

Evenimentele au loc în New York-ul anului 1981, cel mai violent din istoria metropolei, iar în centrul atenției se află o familie de imigranți ce întâmpină extraordinare obstacole în drumul lor spre o viață împlinită pe tărâm american.

Exista un anumit gen de film care, desi nu te face sa injuri la sfarsit pentru ca ti-ai pierdut o ora si jumatate sau chiar peste doua cu el, nu reuseste sa te miste cu absolut deloc, este ca o apa chioara pe care o bei pentru ca nu ai ce sa bei. Asa este si acest film, fara sare si piper, fara substanta, fara personaje memorabile, fara un scenariu care sa impresioneze sau sa socheze, fara ceva memorabil. Dupa acest film nu ramai cu nimic.

Astfel de filme sunt facute doar pentru a da de lucru actorilor, dupa parerea mea. El nu spun nimic, nu vin cu nimic nou, nu ating nicio coarda sensibila a privitorului, deci ar putea la fel de bine sa nu fie facute. Nu pot sa spun ca nu am avut rabdare cu el sau ca este un gunoi ordinar. Daca ar fi fost asa, i-as fi dat doi sau trei, dar nici nu a avut macar un ingredient care sa ma faca sa ma gandesc vreo secunda la el, dupa ce am terminat vizionarea. L-am vazut in lipsa de altceva.