A Kid Like Jake (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Silas Howard
Actori: Priyanka Chopra, Ann Dowd, Claire Danes
An: Filme Online 2018
Gen: Drama, Familie
IMDB: 4.6/a>


Se lucreaza la subtitrare!


Review A Kid Like Jake (2018)

Un cuplu de Brooklyn a știut întotdeauna că fiul lor de patru ani este mai interesat de prințesele de basm decât de mașinile de jucărie. Dar când directorul său preșcolar arată că jocul său nonconformist de gen poate fi mai mult decât o fază, cuplul este forțat să-și regândească rolurile în calitate de părinți și soți.

Având în vedere că acest lucru a fost inițial scris ca o piesă; poate fi inevitabil că cea mai mare parte a povestii este a adulților. Tatăl lui Jake este un psiholog în stil freudian și există un grad echitabil de umplere pe măsură ce se întâlnește în mod repetat cu un client. Mama lui Jake a avut pregătire de balet; a lucrat ca avocat; dar a renunțat să fie mama cu normă întreagă; la dezaprobarea mamei sale.

Umplut cu povești citite de mama sa; există puțină încercare de către oricare dintre părinți de a “corecta” comportamentul lui Jake care nu corespunde unui gen – purtând rochiile; jucând rolul de prințesă. Chiar și într-o școală preșcolară prietenoasă; există semne de necazuri. Lucrurile se înrăutățește atunci când părinții încearcă să îl plaseze pe Jake într-o grădiniță privată; unde plasamentele de probă se termină adesea cu abuzuri verbale și lupte.