A Haunted House 2 (2014) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: O casa bantuita 2
Gen: Comedie, Fantezie
Producator(i): Marlon Wayans, Rick Alvarez
IMDB: 4.7
Regia: Michael Tiddes
Actori: Marlon Wayans, Jaime Pressly, Gabriel Iglesias, Essence Atkins, Affion Crockett


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis A Haunted House 2

După ce în urma unui accident auto rămâne fără prietena sa posedată Kisha, Malcom (Wayans), o întâlnește și se îndrăgostește de Megan, mamă singură a doi copii. Malcom se mută în noua sa casă, alături de noua sa familie, însă începe să observe evenimente paranormale bizare ce au loc în jurul casei și al copiilor. Pentru a complica și mai mult lucrurile, spiritul Kishei apare peste drum și nu este nimic mai rău decât a-i pune coarne unei foste iubite demon.

Ori de câte ori mă uit la filme O casa bantuita 2 online subtitrat de gasit imagini de groaza; din A Haunted House 2 film online subtitrat, sper pentru o scenă în care fantoma / creatura / indiferent apucă brusc aparatul de fotografiat; și începe să tragă propriile sale imagini. Pentru că dacă ești destul de prost pentru a continua înregistrarea, atunci când rahat lovește ventilatorul, meriți să mori oribil; și cu o mai bună cinematografie. Fantoma va da-mi o mai bună privire, mai nesigur la lucrurile teribile se face victimei merită. Având în vedere că știe exact ce e pe cale de a merge în jos; se va alege unghiuri mai bune și fotografii.

Ca o parodie a filmelor gasit secvențe 2013 a “A Haunted House” a oferit potentialul pentru o scenă ca asta. N-ar fi cunoscut aceasta nu conține o dacă nu am fost atribuit “A Haunted House 2”. Având în vedere că Poliția continuitate ma arestat pentru revizuirea “Red 2” înainte de a vedea “Red”; am transmise “o casa bantuita” înainte de a se aventura la un screening-ul public al sequel sale.