A Flying Jatt (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Remo
Actori: Tiger Shroff, Jacqueline Fernandez, Nathan Jones
An: 2016
Gen: Actiune, Aventura, Comedie, Indiene
IMDB: 3.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis A Flying Jatt

Jatt este un super-erou reluctant care luptă împotriva criminalității și protejează oamenii. Își întâlnește meciul în răul Raka, pe care trebuie să-l învingă pentru a salva ziua.

A Flying Jatt online subtitrat este o revenire la un moment în care filmele super-erou pot fi colorate și prostie, în loc de grave grave. E atât de distractiv.

O caracteristică frumoasă a filmelor de gen este că nu trebuie să reinventezi roata. Folosind exemple clasice precum filmele lui Superman de la Christopher Reeve și Batman lui Michael Keaton, autorul-regizor Remo D’Souza poate adăuga influențe culturale specifice unei formule care se dovedește a funcționa. De ani de zile, regizorii au încercat să creeze un super-erou indian de la zero, dar nici unul nu a fost la fel de reușit ca D’Souza.

Tiger Shroff îl interpretează pe Aman in filme indiene online A Flying Jatt, un instructor de arte marțiale, cu o înaltă stima de sine. El a trăit atât de mult în umbra tatălui său eroic și decedat, încât se simte că nimeni nu îl poate vedea pentru cine este. Acest lucru se întâmplă atât pentru mama lui dezamăgită (Amrita Singh); cât și pentru Kirti (Jacqueline Fernandez), un coleg de profesor cu care se îndrăgostește în secret.

Mama lui Aman și Kirti nu sunt singurele sale probleme. Profesorul de muzică al școlii; Goldie (Sushant Pujari, fără părul curat pe care-l juca în ABCD); încearcă să-l facă pe Kirti. Mai important, un industriaș numit Malhotra (Kay Kay Menon, cu un perm); vrea să rupă colonia în care trăiește familia lui Aman; inclusiv un arbore sacru purtând un simbol Sikh Khanda.