Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

Maya din filmul A doua sansa – Second Act online subtitrat, o femeie ambitioasa de 40 de ani, este blocata intr-un loc de munca prost platit; luptandu-se cu frustrarile visurilor neimplinite. O femeie inteligenta care a lucrat cu sarguinta intr-un magazin local, acesteia ii este refuzata o pozitie manageriala din lipsa unei diplome universitare. Cu toate acestea, cand are sansa de a primi jobul viselor ei, ea profita la maxim de oportunitate.

Dupa o eroare de identificare, Maya din filmul A doua sansa – Second Act, il impresioneaza pe directorul executiv al uneia dintre cele mai mari corporatii din New York. Si primeste un loc de munca in compania sa. Indusa in eroare, compania o considera pe Maya o consultanta desavarsita si o angajeaza sa se ocupe de o afacere importanta.

Avand in vedere oportunitatea incredibila de a avea cariera si stilul de viata la care l-a visat mereu; ea trebuie sa dovedeasca ca inteligenta poate fi la fel de valoroasa ca o diploma universitara. Si ca nu este niciodata prea tarziu pentru a-si lua revansa.


Regia: Peter Segal
Actori: Jennifer Lopez, Vanessa Hudgens, Leah Remini
An: Filme Online 2018
Gen: Comedie, Drama, Romantice
IMDB: 5.9


Second Act (2018) Online Subtitrat


Trailer Second Act (2018)