99 Homes (2014) Film Online Subtitrat


Regia: Ramin Bahrani
Scenariu: Ramin Bahrani
Actori: Tim Guinee, Michael Shannon, Laura Dern, Andrew Garfield
Anul: 2014
Gen: Drama
IMDB: 7.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis 99 Homes

Dennis Nash lucrează în construcții în Orlando, Florida. Toată lumea a ajuns să știe că a fi corect, nu numai în muncă, ci și în orice alt aspect al vieții, nu mai ajută la nimic. În ziua de azi trebuie să fii nemilos și să faci orice, chiar și ceva dramatic, doar pentru a-ți îndeplini scopul.

Dennis este totuși un om cinstit, iar pentru asta are de suferit imens. Cand este dat afară din casă, Dennis este nevoit să se mute cu toată familia într-un loc periculos și dezastruos. Singura posibilitate pe care Nash o are la dispoziție pentru a ieși din această situație dificilă este să lucreze pentru cel care l-a evacuat și să accepte să facă lucruri murdare, ca de exemplu evacuarea fără milă a familiilor din propriile case, exact așa cum s-a întâmplat și cu el.

Dezvaluie miscarile necurate ale bancherilor si agentilor imobiliari….Chiar cel care il scoate pe Dennis din casa….si ulterior il angajeaza sa ii faca treburile murdare , Rick Carver face la un moment dat remarca: ” Succesul nu apartine celor care au suflet si inima, ci celor care calca peste cadavre sa-si atinga scopul! Asta e deviza bancherilor si afaceristilor americani. Pe ei nu-i intereseaza daca nu ai un pat unde sa te culci si hrana pe masa, ci sa-ti ia tot ceea ce ai agonisit pana la ultimul banut.