’71 (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Actiune, Drama, Thriller
Producator(i): Gregory Burke
IMDB: 7.2
Regia: Yann Demange
Actori: Jack O’Connell, Sam Reid, Sean Harris


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis ’71

Yann Demange reușește un thriller ultra-alert, ritmat și convingător, pornind de la aventurile brutale ale lui Hook, un soldat britanic aproape adolescent lăsat în urmă de colegii săi după atacul localnicilor asupra lor. Într-un Belfast sumbru și violent, când orașul este practic în război civil, Hook va deveni un adevărat trofeu al unei vânători din trei direcții: separatiștii vor să-l ucidă, pro-britanicii să se asigure că nu le deconspiră secretele, iar soldații să-l recupereze.

Un thriller intens; psihologic in anumite momente; care cu un buget banal reuseste sa expuna o drama captivanta in contextul conflictelor din Irlanda de Nord. Scena cu multimea si soldatii te face sa te simti chiar acolo; in amalgamul de confuzie; frica si furie. Din pacate filmul n-a fost asa de bine pus la punct si in privinta actorilor; cu cateva exemple de personaje care pot fi confundate unele cu altele.

Acest film 71 film online subtitrat este dovada vie că putem face cinematograf palpitant și interesant în Marea Britanie; dar totuși lasă loc pentru Comentariul Social în contextul unei povesti minunate – un thriller excelent care indică calea întunecată care trebuia să urmeze în Irlanda de Nord pentru mulți ani. Foarte recomandat.