Dezactivati adblock-ul pentru toate sursele video si pentru functionalitatea lor!


6 Gloanțe – 6 Bullets (2012) Film Online Subtitrat


Regia: Ernie Barbarash
Actori: Jean-Claude Van Damme, Joe Flanigan, Anna-Louise Plowman
An: 2012
Gen: Actiune, Crima, Drama
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review 6 Gloanțe – 6 Bullets (2012)

Un fost mercenar cunoscut pentru faptul ca gaseste copii disparuti este angajat de un luptator de arte martiale pentru a-i gasi fiica rapita.

Un fost mercenar din Legiunea Străină lucrează ca măcelar în Republica Moldova, ocupându-se periodic de găsirea copiilor răpiți de membrii rețelelor de trafic de persoane. Când dispare din hotel fata unui campion american de MMA, poliția îi îndrumă pe părinți să se adreseze fostului militar.

”6 Bullets” este încă un film cu Van Damme turnat în România; cu buget redus; actori români figuranți (și la propriu și la figurat) și măceluri nejustificate și sângeroase. Fiecare secvență transmite un aer de film ieftin realizat după șabloane uzate până ce devin plictisitoare; iar nimic nu contrazice această impresie. Deși inspirată probabil dintr-un caz real; povestea salvării lui Becky Fayden nu este în niciun moment credibilă. Cum ar putea totuși să fie credibil un film în care un individ distruge aproape de unul singur o grupare infracțională cu relații la nivel înalt?

Nu recomand nimănui vizionarea acestui film; nici măcar fanilor necondiționați ai lui Van Damme. Există moduri mai bune de a-ți petrece timpul liber decât să vezi zeci de explozii și împușcături: o plimbare în parc; citirea unei cărți; un curs de dans sau o expediție în natură au rezultate mult mai bune asupra psihicului uman decât intoxicarea cu violență. Poluarea mentală e mai periculoasă decât poluarea fizică.