Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

30 Minutes or Less (2011) Film Online Subtitrat


Titlu Romania: Ai 30 de minute sau bum!
Regia: Ruben Fleischer
Actori: Jesse Eisenberg, Danny McBride, Nick Swardson
An: 2011
Gen: Actiune, Comedie, Crima
IMDB: 6.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review 30 Minutes or Less (2011)

O comedie de acțiune despre trei bandiți urmăriți de poliție. Ca să obțină fondurile necesare unei dispariții eficiente din ochii autorităților, aceștia iau ostatic un băiat care livrează pizza, îi leagă o bombă de piept și-l trimit să jefuiască o bancă. În 30 de minute sau chiar mai puțin!

Actiunea din 30:Minutes or Less izvoraste dintr-un exces de stupiditate a lui Dwayne (interpretat de Danny McBride) si Travis (interpretat de Nick Swardson). Cei doi pun la cale un plan prin care urmaresc sa angajeze un asasin platat pentru a-l omori pe tatal foarte bogat al lui Dwayne. Pentru ca banii pentru un asasin platit nu cresc in pomi; cei doi vin cu idea geniala de a obliga un alt om sa ii fure pentru ei dintr-o banca.

Victima perfecta este Nick (interpretat de Jesse Eisenberg); un livrator de pizza; fara perspective si indragostit de sora celui mai bun prieten al sau. Alaturi de Chet; fratele iubirii sale secrete; si cu o bomba artizanala lipita de piept; protagonistul incearca sa ramana in viata si sa indeplineasca dorintele celor care il tin ostatic.