3 idioți – 3 Idiots (2009) Film Online Subtitrat


Regia: Rajkumar Hirani
Actori: Kareena Kapoor, Aamir Khan, Boman Irani, Sanjay Lafont, Omi Vaidya, Mona Singh, Amardeep Jha
Anul: 2009
Gen: Comedie, Drama, Indiene
Durata: 170 minute
IMDB: 8.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review 3 idioți – 3 Idiots (2009)

Doi prieteni pornesc la drum, in cautarea unui amic pierdut. In calatoria lor vor avea de-a face cu un pariu demult uitat, o nunta la care trebuie sa ajunga, desi nu sunt invitati si o inmormantare care scapa de sub control.

Nu credeam c-o să ajung să mă tot învârt cu mouse-ul printre opţiunile de la notă; dar e greu de notat acest film 3 idioți online subtitrat. Dac-ar fi să-l notez ca şi când ar fi fost un film american; probabil că 7-8 ar fi nota pe care o merită; dar ce mă fac; că tocmai am văzut un film indian cap-coadă?! N-au apărut 300 de oameni din neant care să-mi danseze (au apărut vreo 60; dar nu de prea multe ori); iar zâmbete şi râsete a reuşit să-mi smulgă aşa cum n-a reuşit niciun film european sau american din ultimul timp.

Este destul de încărcat şi de “lecţii de viaţă” in 3 Idiots online subtitrat; ceea ce poate fi un motiv în plus pentru a fi văzut. Am citit comentariile de pe aici şi deja mă simt ciudat că mă învârt printre note mari; dar chiar am rămas plăcut surprins. Aşa că-i voi da nota 9; dar doar pentru că este un film indian care merită văzut.