28 de zile – 28 Days (2000) Film Online Subtitrat


Regia: Betty Thomas
Actori: Sandra Bullock, Margo Martindale, Viggo Mortensen, Dominic West, Alan Tudyk, Steve Buscemi
Anul: 2000
Gen: Comedie, Drama
Durata: 103 minute
IMDB: 6.0


Dezactivati Ad-Block pentru toate sursele video!

Disable Ad-Block for all video sources!


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review 28 de zile – 28 Days (2000)

Gwen Cummings (Sandra Bullock), un jurnalist de succes din New York și o petrecăreață, își trăiește viața într-o distracție continuă. Problema e că niciodată nu știe să se oprească la timp. Așa că atunci când împrumută limuzina de nuntă a sorei ei (Elizabeth Perkins) și o înfige în terasa unei case, viața nebunească pe care o trăiește alături de prietenul ei, Jasper (Dominic West), ajunge la o răscruce. Ea se alege cu 28 de zile într-un centru de reabilitare.

Acolo; ea trebuie să facă față unor reguli de fier (fără telefoane celulare!) și unor ritualuri ciudate ca rugăciuni și îimpărtășirea sentimentelor. Împreună cu un grup de excentrici; Gwen pornește într-o aventură amuzantă din care află că viața nu e întotdeauna o distracție; dar și că fericirea poate veni când nu te aștepți.

Există o mulțime de lucruri bune despre 28 de zile; în special de la Sandra Bullock și Betty Thomas (Director). Nu vă lăsați păcăliți de agenții de publicitate și de remorci; acest film 28 Days film online subtitrat este o dramă. Există o mică comedie aruncată în mix pentru a păstra lucrurile luminoase uneori (la urma urmei; reabilitarea este un subiect deprimant); dar echilibrul este de aproximativ 80/20% în favoarea dramei.

Sandra strălucește cu adevărat. Acest film 28 de zile film online subtitrat este al ei și ea dovedește că în timp ce bule și energic poate fi nisa ei; ea poate fi; de asemenea; pietricele și subtil; pentru a avea un efect mare. Ea a fost întotdeauna o actriță foarte solidă și de încredere; dar ea a săpat mai adânc aici.