24 Hours to Live (2017) Film Online Subtitrat


Regia: Brian Smrz
Actori: Rutger Hauer, Ethan Hawke, Paul Anderson
An: 2017
Gen: Actiune, SF, Thriller
IMDB: 5.7


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis 24 Hours to Live

Travis Conrad este un fost soldat de elită devastat de recenta moarte tragică a soției și a tânărului său fiu. Curând, vechiul său prieten din armată, Jim Morrow, apare cu o ofertă pe care Travis nu o poate refuza. Morrow lucrează acum pentru o organizație militară puternică și secretă, „Red Mountain”, care îl angajează pe Travis pentru o misiune de asasinat extrem de periculoasă, dar extrem de profitabilă.

Travis acceptă misiunea secretă, dar totul ia o turnură dramatică atunci când este împușcat și ucis de un agent interpol la fel de priceput, Lin Bisset, chiar în momentul în care localizează ținta.

Dar, când totul părea pierdut, Travis se trezește într-o sală de operație, corpul său revenind la viață printr-o procedură medicală experimentală realizată de „Red Mountain”. Care îi va oferi încă 24 de ore de viață. În 24 de ore, Travis are șansa să se răzbune împotriva puternicei organizații criminale responsabilă de uciderea soției și fiului său și să-si răscumpere păcatele.

Serios, “24 de ore pentru a trăi” este cel mai bun lucru pe care îl puteți găsi pentru un nume? Este ca și cum tocmai au renunțat la încercarea de a avea un singur gând, solitar, original. Si au lucrat dintr-un coș plin de clișee.

Ar fi putut doar să lase întregul dispozitiv de complot al protagonistului având doar 24 de ore să trăiască și filmul nu s-ar fi schimbat deloc. Era un prost prost.

Goof: La început, ei spun că sunt Florida Keys, dar vedeți dealuri în fundal. Oricine a fost vreodată acolo știe că totul este puțin peste apă. Nu e mare lucru, dar încă. Spune doar că este locul în care este.