Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

211 (2018) Film Online Subtitrat


Regia: York Alec Shackleton
Actori: Nicolas Cage, Sophie Skelton, Michael Rainey Jr.
An: Filme Online 2018
Gen: Actiune, Drama, Istorice
IMDB: 4.2


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review 211 (2018)

Filmul “Heist” din “End of Watch” se întâlnește cu “Black Hawk Down” in filmul 211 cu Nicolas Cage in regia lui York Alec Shackleton.

Acest film începe în Afganistan sfâșiat de război, unde un post-yuppie dweeby (poți să spui de ochelarii cu bordură) traversează într-o remorcă, în timp ce asistentul său de sex feminin stă în fața unui computer. Lucrurile devin reale, puteți spune prin sunetul tastării furioase și fereastra “transferul de fonduri” pe ecranul computerului.

Acesta este un heck de sistem de operare pe care mașina îl are, permițându-vă să continuați să introduceți bani pe măsură ce transferați fonduri. Oricum, ea spune în curând: “Eees făcut, Meester Donovan. Moaney este sigur. ”

Și au împachetat laptopul și au lovit SUV-ul; dar așteaptă; sunt prinși în ambuscadă; se pare că forța de securitate a lui Meester Donovan; opușii de mercenari negri; cu o lungime diferită a părului facial.

Sunt nemulțumiți de faptul că Meester Donovan a încercat să-i nimicească fără să-i plătească și-i împing pe fostul lor șef să-i dea numele uneia dintre numeroasele bănci unde și-a risipit sutele de milioane de dolari rău-câștigați de război . Și așa a făcut-o; nu înainte de a fi spus de unul dintre tipi “Nu suntem aici pentru a juca jocuri.”

Și apoi îl ucid. Tipii ăștia nu se încurcă. L-au împușcat pe femeia cu Meester Donovan în spate. Ca un agent fals Interpol o spune: “Acești oameni nu intră în panică. Se adaptează. Și executați. “