20th Century Women (2016) Film Online Subtitrat


Regia: Mike Mills
Actori: Lucas Jade Zumann, Greta Gerwig, Elle Fanning, Annette Bening, Billy Crudup
An: 2016
Gen: Comedie, Drama
IMDB: 7.4


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis 20th Century Women

O poveste a trei femei, plasată pe finalul anilor ’70, care explorează dragostea și libertatea în sudul Californiei.

Elle Fanning uggh da. Ok, acum că asta e din drum permite ajunge la acest film. Acest lucru parea ca o venire neconvențională a filmului de vârstă și care este de fapt ceea ce a fost acest lucru. Ei nu este un film uimitor mindblowingly și are unele defecte. Cu toate acestea, ceea ce am crezut că a fost un defect poate fi lucrat pentru un alt vizualizator. Ceea ce pot spune însă, este că filmul a lăsat o impresie mai bună asupra mea decât am crezut că ar fi.

Performantele acestui film 20th Century Women online subtitrat de mare sunt, în special cel al Greta Gerwig și Annette Bening. Gerwig este un astfel de personaj real, care este îndurerată, dar absolut face ce vrea să facă în viață. Ea are un timp greu să găsească dragoste, dar natura ei foarte deschis face identificabile ei. Bening este extraordinară în cel mai bun rol l-am văzut de la ea.

Ea este o mamă care este easygoing îngrijorat cu privire la fiul ei și modul în care el se ocupă cu viața. Remarcabil de rece, dar nuanțată. De asemenea, Elle Fanning lord bun eu o iubesc. Bine, trebuia să mă că din sistemul meu din nou. Toate personajele au adâncimea substanțiale și nu lăsați sentimentul de film ca și povestea unui personaj era slab dezvoltată.

Nucleul principal de caractere sunt toate în strânsă proximitate între ele și prin interacțiunile lor pe care le obține pentru a vedea turmoils lor, luptele și natura confortabil unul cu altul.