2048 Nowhere to Run (2017) Online Subtitrat


Regia: Luke Scott
Actori: Dave Bautista, Gerard Miller, Bijan Daneshmand
An: Filme Online 2017
Gen: Actiune, SF
IMDB: 6.9


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis 2048 Nowhere to Run

Gentle Sapper, un replicator, dezlănțuie adevărata sa putere când îi vede pe cei dragi în necazuri.

Ce trebuie să scoatem omul din umanitate? Acest om din 2048 Nowhere to Run online subtitrat este pe cale să afle. Un om simplu, numit Sapper, face ceea ce poate pentru a-și trăi viața. Chiar și în simplitatea sa, el se regăsește semi-dependent de ceilalți. Călătoria lui de rutină în oraș nu ar fi decât o rutină.

Tranzacționează bunuri pentru credite, doar prima oprire pe care o va face în acea zi. O anumită oprire ar implica pe cineva căruia îi va îngriji. Avea un dar de oferit și știa că este ceva special. Puțin știa el, acea serie de evenimente le-ar schimba toată viața. Nicăieri nu a alerga, nicăieri să se ascundă … era pur și simplu o chestiune de timp. Ce trebuie să facă? Răspunsul vă poate surprinde. Acordați atenție detaliilor, mai mult decât veți vedea la început.

Gentle Sapper un replicant dezlănțuie adevărata sa putere când îi vede pe cei dragi în necazuri. Blade Runner 2049 – 2048: Nicăieri de a alerga este cel de-al doilea film scurt din universul Blade Runner 2049 și a fost regizat de fiul lui Luke Scott Ridley Scott și de regizorul original al lui Blade Runner (1982). Trebuie să spun că Dave Bautista continuă să mă impresioneze ca un actor care a fost grozav și hilar ca Drax în GOTG Vol.1 și Vol.2 și el a fost chiar grozav ca fiind unul dintre băieții răi din Spectre și acționând în acele 5 minute filmul scurt a fost imbunatatit.