13 Păcate – 13 Sins (2014) Film Online Subtitrat


Gen: Groaza, Thriller
Producator(i): David Birke , Daniel Stamm
IMDB: 6.3
Regia: Daniel Stamm
Actori: Devon Graye, Mark Webber, Pruitt Taylor Vince, Ron Perlman


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review 13 Păcate – 13 Sins (2014)

Un apel telefonic declanșează un joc periculos de riscant pentru Elliot, un agent de vânzări fără noroc. Jocul promite mari recompense pentru finalizarea a 13 sarcini, fiecare mai sinistră decât alta… El trebuie sa respecte o regula foarte importanta: sa nu spuna nimanui ca joaca acest joc. De asemenea, refuzul uneia dintre sarcini sau neindeplinirea ei duce automat la pierderea tuturor castigurilor acumulate.

Un tânăr falit,cu un copil pe drum și cu probleme acasă primește un telefon misterios,dându-i-se de înțeles că dacă îndeplinește 13 provocări,evident,primește foarte mulți bani. Cum primele 2 sunt ușoare,iar tânărul vede ocazia de a face bani frumoși fără prea mare efort,acceptă provocarea.Mare greșeală.

De aici,următoarele provocări cresc în intensitate și în sadism până la punctul în care nu îi mai permit tânărului să părăsească jocul până ce nu le îndeplinește pe toate 13. Cu toate că multe scene sunt previzibile,iar unele chiar stupide,la sfârșit primești o bine meritată lovitură de grație care-ți mai tăie din orgoliu.

O sa aveti parte de suspans cu carul,joc actoricesc destul de bun și foarte puțin horror,dacă nu chiar deloc.

PortalulTauTV.com
13 Păcate - 13 Sins (2014) Online Subtitrat in Romana
13 Sins (2014)
Editor's Rating:
4