Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

13 ore Soldatii secreti din Benghazi – 13 Hours (2016) Online Subtitrat


Regia: Michael Bay
Actori: John Krasinski, James Badge Dale, Freddie Stroma
Anul: 2016
Gen: Actiune, Drama, Istorice
IMDB: 7.3


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review 13 ore Soldatii secreti din Benghazi – 13 Hours (2016)

13 Hours este o dramă desfășurată în lumea militanților islamici și a misiunilor diplomatice și militare americane.

John Krasinski intră în pielea unui agent CIA sub acoperire aflat în Benghazi, Libia, în momentul dramaticului atac asupra centrului diplomatic al Statelor Unite. Incidentul a avut loc în ziua aniversării unui moment dificil din istoria SUA – atacul asupra turnurilor gemene din 11 septembrie 2001.

Filmul redă încercările unei echipe de securitate de a desluși; în haosul creat; cauza și modalitățile de atenuare a tragediei; ce a dus inclusiv la moartea unui ambasador american.

Michael Bay este unul din acesti regizori care este dispretuit de mai toata lumea din cauza peliculelor pe care acesta le produce. Multi au impresia ca un film Bay inseamna 2 ore de explozii in continuu; fara poveste; si cu personaje stupide. Sunt mandru sa spun ca acesti oameni se inseala. 13 Hours ne dovedeste ca Micheal Bay; in ciuda exploziilor exagerate si a povestilor nu prea bine scrise; el este un regizor chiar bun si este capabil sa creeze o drama militara coerenta.

Filmul aduce pe marele ecran o poveste reala; despre 6 americani care au curajul de a face ce nimeni altcineva nu a facut; si anume ce este corect.