Ajutati PortalulTauTV cu o Donatie! Help us with a Donation!
  •  
  •  

10×10 (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Suzi Ewing
Actori: Kelly Reilly, Luke Evans, Noel Clarke, Olivia Chenery, Jason Maza
An: Filme Online 2018
Gen: Thriller
IMDB: 4.8


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Review 10×10 (2018)

Lewis (Luke Evans) este un tip extrovertit şi cumsecade. Aparent! În realitate bărbatul este obsedat să se răzbune pe o femeie; pe Cathy (Kelly Reilly). Bărbatul o răpeşte pe Cathy în miezul zilei şi o duce la el acasă, unde o închide într-o celulă izolată fonic, cu intenţia de a scoate de la ea un secret întunecat.

Acest stalker a transformat răpirea răzbunată în thrillerul de răzbunare; este primul film de lung metraj 10×10 online subtitrat al lui Suzi Ewing; precum și primul său efort în mai mult de un deceniu; iar lipsa de experiență este atât de scrisă pe tot ecranul – de la scena absurd deviată a deturnării actul final imprevizibil și un mister neîngrădit între ele; “10×10” este un prostie prostie; proastă și incompetent condusă de o poveste; ale cărei stele înzestrate merită un material mult mai bun.

Nu e un film senzational de bun dar te tine in tensiune.In schimb;dupa cum spune un user mai sus; fata asta chiar nu moare sau nu cedeaza dupa n lovituri si 2 gloante ea tot energica este…ca zombie aia; ii lovesti in burta;in cap;in spate;tragi in ei si tot vin dupa tine…asa si asta;Terminator e mic copil 🙂
Mi-a placut totusi mai mult pt Luke Evans acest film si nu pot sa nu remarc senzationala casa pe care o avea.Daca vreodata o sa-mi fac o casa asa vreau sa arate.Super design si in interior si in exterior;simpla si moderna.