007 si imperiul zilei de mâine – Tomorrow Never Dies (1997) Online Subtitrat


Regia: Roger Spottiswoode
Actori: Teri Hatcher, Pierce Brosnan, Michelle Yeoh, Jonathan Pryce, Cecilie Thomsen
Anul: 1997
Gen: Aventura, Actiune, Thriller
Durata: 119 minute
IMDB: 6.5


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare


Sinopsis Tomorrow Never Dies

Ieri e doar o amintire, azi este istorie, si maine se afla in mainile unui singur om din 007 şi Imperiul Zilei de Mâine! Restul il cunoasteti… Sa nu crezi niciodata ce scriu ziarele! Vestile rele sunt cele mai inspaimantatoare si, daca Elliot Carver reuseste sa-si duca la capat planul diabolic, va izbucni un razboi. O nava britanica se scufunda langa coastele Vietnamului si oficialitatile din sud si nord incearca sa descopere cauza tragediei din 007 şi Imperiul Zilei de Mâine. De ce o nava de razboi ar traversa apele chinezesti?

De ce un MIG chinezesc ar lansa torpila care ucide tot echipajul? Raspunsul se afla undeva in Hamburg, in cartierul general al lui Carver. Numai un singur om poate descoperi raspunsul si, astfel, sa impiedice izbucnirea unui razboi dat in numele profitului si al puterii. Numele lui este Bond. James Bond…

Un mogul de presă inventează o armă secretă cu care vrea să pună la cale un al treilea război mondial, învrăjbindu-i pe englezi și pe britanici unii împotriva altora. Scopul său este unul pur mercantil.

Deși filmul are o acțiune alertă, povestea este extrem de subțire și plicticoasă de la început și până la sfârșit. Iar finalul 007 şi Imperiul Zilei de Mâine poate fi ghicit din primele 10 minute. În rest, obișnuitele clișee: schimburi de focuri în exces, o urmărire pe motociclete între băieții buni și cei răi. Obișnuita femeie fatală (de această dată o frumoasă chinezoaică) și finalul exploziv. Pierce Brosnan nu are șarmul lui Sean Connery, iar atracția care ar trebui să se manifeste între James Bond și frumoasa chinezoaică nu se observă pe ecran.