Zulu (2013) Film Online Subtitrat

Gen: Crima, Drama, Thriller
Producator(i): Caryl Ferey (book), Julien Rappeneau
IMDB: 6.7
Regia: Jérôme Salle
Actori: Forest Whitaker, Orlando Bloom, Tanya van Graan

Acţiunea filmului Zulu are loc în Cape Town, într-o Africa de Sud trăind încă cu amintirea Apartheid-ului, acolo unde mahalale sărace se întâlnesc cu cartiere selecte. Doi poliţişti aflaţi în patrulare, Brian Epkeen (Orlando Bloom) şi Ali Sokhela (Forest Whitaker) sunt surprinşi în timpul unei anchete pline de suspans care îmbină elemente ale filmului politic cu investigaţia socială.

Detectivi de poliție Ali Sokhela din filmul Zulu (Forest Whitaker) și Brian Epkeen (Orlando Bloom) să investigheze o crimă care a avut loc aparent, deoarece criminalul a luat un nou medicament periculos. Filmul începe atunci când vom vedea un băiat trage cu ochiul prin ferestrele unei case. Tatăl băiatului este în afara a fost torturat de un grup de oameni care l-au stabilit pe foc cu “necklacing” (o anvelopă este înfășurat în jurul lui și a stabilit aprins). Unul dintre bărbați torturau tatăl său îl vede și băiatul fuge.

loading...

Flash cu nerăbdare să 2013, în Cape Town, Africa de Sud. Băiatul, Ali Sokhela din Zulu, a crescut acum și este șeful filialei omucidere poliție. El mai are încă multe probleme psihologice, inclusiv amintiri din copilarie, cum ar fi cea care a fost menționat la începutul filmului, care a fost declanșat atunci când a fost folosind banda de alergat lui.

Scena apoi se duce la Sokhela îndreaptă către o scena crimei în Grădina Botanică. El cheamă detectivul Dan Fletcher, care este de conducere copiii la școală. Sokhela solicită Fletcher pentru un om pe nume “Brian”, Fletcher răspunde că nu știe unde este și că nu a sosit. Indiferent de acest lucru in Zulu, Sokhela și Fletcher sunt încă în măsură să ajungă la Grădina Botanică și în locul crimei. El găsește cadavrul mort de o tanara de culoare albă, care se crede că au fost pocnit la moarte. Ea este neidentificat, dar un anchetator găsește un card de club video în numele “Judith Botha.”

Între timp in Zulu, Epkeen se găsește din nou la casa lui. El este mahmur și în pat cu o femeie, atunci când aude un sunet ciudat la bucătăria lui. Nud, se duce în jos, în bucătărie cu arma și sperie intrus, care se dovedește a fi pe David, fiul său înstrăinat în căutarea pentru bani. Epkeen avut un divorț cu mama lui Ruby, care trăiește acum o viață bogată, cu un dentist, Rick. După argumentând despre copil de sprijin, afemeiat Brian și părinții săi piatra funerara gol, Brian permite concediul fiul său.