Zoolander (2001) Film Online Subtitrat

Regia: Ben Stiller
Actori: Nathan Lee Graham, Christian Slater, Jerry Stiller, Jon Voight, Ben Stiller, Owen Wilson
Anul: 2001
Gen: Comedie
Durata: 89 minute
IMDB: 6.6

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

loading...

Malaezia este o tara predominant musulmana cu un steag care arata mult ca al nostru: Are dungi roșii și albe de steagul american, precum și un câmp albastru în colțul din stânga sus, care, în loc de stele afișează simboluri islamice, steaua și semiluna . Malaezia este acasa, la Turnurile Petronas din Kuala Lumpur, cele mai înalte clădiri din lume. Dar veți obține punctul. În cazul în care malaezienii a făcut o comedie despre asasinarea președintelui Statelor Unite, din cauza opoziției sale față de sclavie in filmul Zoolander, s-ar părea aproximativ la fel de amuzant la noi ca “Zoolander” s-ar părea pentru ei. Îmi dau seama că sunt obtinerea tuturor serios pe tine. Evident, în vremuri ca acestea, avem nevoie de un pic de evadare. “Hagrid”, criticul de obicei sănătos AT nu se răcească News, a mers pentru a vedea “Zoolander” sentiment “, o comedie este doar ceea ce am nevoie, și, ceea ce simt, toată lumea are nevoie de acest moment.” verdictul? “Este un film Zoolander perfect pentru a ajuta oamenii să uite totul timp de câteva ore, și o să fie foarte mare.” Ei bine, știi, am vrut să uit, dar filmul tot făcea aminte de mine. M-am simțit deosebit de incomod timpul scenelor implică prim-ministru, se arată ca un om asiatic în vârstă care este adus la New York pentru a participa la un spectacol de moda, unde este fixat pentru asasinat. Mi-ar da numele său, deoarece el are o mulțime de timp de pe ecran, dar site-ul filmului îl ignoră, iar intrarea în baza de date Internet Movie, care are loc pentru a enumera 26 de actori, neglijează să le furnizeze. Acești actori asiatici vechi sunt doar locul-titulari, cred, și oricine ar putea juca premierul in Zoolander.

De altfel, orice țară ar putea juca Malaezia. În ultimii ani, filmele inventat țări fictive pentru a face haz de. Groucho Marx a jucat o dată Ruf T. Firefly, dictatorul Fredonia, si “mouse-ul care au explodat” a fost de aproximativ Ducat al Marii Fenwick. Nu l-am lovi pe cineva în legătură cu acest film Zoolander, care a fost de prost gust pentru a numi o țară real, cu o adevărată premier? O drama politică serioasă ar fi un lucru, dar de ce să ia o astfel de lovitură ofensivă într-o comedie prostie? Într-o anumită măsură, “Zoolander” este o victimă a momentului rău, deși bănuiesc că aș fi găsit unghiul de asasinat la fel de insipid înainte septembrie 11. Filmul Zoolander este o împunsătură satiric la industria modei, și există puncte marcate, iar unele lucruri bune care implică Stiller și Owen Wilson, care joacă din lume, cele două modele masculine top – amuzante în sine. Cele mai bune momente implică prostia extremă a caracterului Stiller. Prezentate un model al unui centru literar care urmează să fie construit în onoarea lui, in filme online Zoolander, el mătură pe podea, exclamând: “Acesta este un centru de furnici Cum putem învețe pe copii să citească în cazul în care nici macar nu incap in interiorul cladirii?” Amuzant, da, și îmi place modelul de mână a cărui mână este sigilat în interiorul unei camere hyperbarbic pentru a le proteja. Admir, de asemenea, lipsa de scrupule cu care “Zoolander”, subliniază faptul că industria modei nu depinde într-adevăr pe munca copiilor. Haine back-to-școală de copii americani sunt în mare parte realizate de copii din lumea a treia care nu merg la școală. De fapt, cu atât mai mult te pune în pantofii (dacă el a avut vreun) dintr-un vechi de 12 de ani, musulman într-o fabrică de sport tricou, cu atât mai mult s-ar putea înțelege de ce el resimte americani bogați, și ar putea fi ofensat de un film despre asasinarea prim-ministru lui (dacă ar avea bani pentru a merge la un film Zoolander). Copii ca asta nu cresc să se gândească ale Americii, cu drag ca cei care au proiectat steagul.

Răspunzând rapid la tragedia de la 11 septembrie, factorii de decizie de “Zoolander” a făcut unele de editare în ultimul minut. Nu, ei nu au dub peste cuvântul “Malaezia” sau editare în jurul asasinarea primului ministru. Ceea ce au făcut a fost format digital șterge World Trade Center din New York orizont, astfel încât publicul să nu fie amintit de tragedia, ca și cum ne-am uitat. Este un lucru bun nu scene au fost filmate Zoolander în Kuala Lumpur, sau probabil s-ar fi șters Turnurile Petronas, pentru a ne menține de la obtinerea deprimat sau gelos sau altceva.