Zombieland (2009) Film Online Subtitrat

Titlu Romania: Bun venit în Zombieland
Regia: Ruben Fleischer
Actori: Emma Stone, Abigail Breslin, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg
Anul: 2009
Gen: Aventura, Comedie, Groaza
Durata: 88 minute
IMDB: 7.7

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

În comedia de acțiune Bun venit în Zombieland a casei de producție Columbia Pictures este vorba despre doi tipi care au găsit modalitatea de a supraviețui într-o lume dominată de zombi. Columbus (Jesse Eisenberg) este un fricos – dar atunci când ți-e frică că ai putea fi mâncat de zombi, spaima asta te-ar putea ajuta să rămâi în viață. Tallahassee (Woody Harrelson) este un expert în mitraliere automate și un ucigaș de zombi, a cărui obsesie este să scape lumea de ciudatele creaturi până nu dispare ultimul om de pe fața pământului. Unindu-și forțele cu Wichita (Emma Stone) și Little Rock (Abigail Breslin), care au găsit și ele modalitățile proprii de a supraviețui coșmarului zombi, ei vor trebui să aleagă între două rele: să aibă încredere unii în alții, sau să se predea zombilor.

Filmul Zombieland este narat de un tip jucat de Jesse Eisenberg, numit după orașul său natal din Columbus, Ohio, care este de a face drum spre casă într-o America de infestate-zombie. Peisajul este presărată cu mașini arse și cadavre. El întâlnește un alt supraviețuitor non-zombie, Tallahassee (Woody Harrelson). Cele două echipe în sus, nu fără multe dezacorduri, și, eventual, găsi două femei sanatoase: sexy Wichita (Emma Stone) și puțin sora ei Little Rock (Abigail Breslin).

loading...

Complot se reduce la un filme online Zombieland rutier amenințat de Undead, și nenumărate zombie sunt împușcați, piure, sledgehammered și de altfel deranjat. Wichita și Little Rock se dovedesc a fi femei con, spulberând speranțele Columbus indragostitul. Cu toate acestea, în cele din urmă toate se alăture într-o odisee a unui parc de distracții din Los Angeles, pentru nu mai bine decât un motiv că nu există nici o locație ca un carnaval pentru un film de groază. Da, chiar și cu o casa bantuita, de obicei muzica Calliope amenințătoare și un clovn zombie. Columbus, ca multi altii, este fobica despre clovni, făcând Eisenberg un ingrat, deoarece mama sa l-au pus pe școală clasa de joc clovni la petreceri pentru copii.

Toate acestea ar fi putut fi trist, dar nu aici. Realizatorii emisiunii invenție și de sincronizare de benzi desenate bine pus la punct, și mai presus de toate, există o camee de Bill Murray, care devine cel mai mare râde singură am auzit în acest an. Cei patru hauls până la marea vila din Beverly Hills lui Murray din Zombieland, astfel încât palat este cu siguranță un hotel mare, și l-au găsește încă în reședință. Mai mult decât atât nu voi spune, cu excepția faptului că nu sunt multe comedii zombie mă poate face să gândească simultan despre “Psycho” și “Garfield”.

Eisenberg, un actor bun in Zombieland, joaca un tocilar plăcută, care a întocmit o listă de supravietuire aparent fără sfârșit pentru Statele Unite ale zombi. Aceste elemente sunt afișate în grafic pe ecran care apar pentru rade și includ un tribut spate Seat statului de My Little Film Glosar, care ne învață – dar sunt sigur că vă amintiți.

Woody Harrelson nevoie de o mare de plăcere în uciderea zombi, de multe ori în scădere de a folosi un pistol pentru că le preferă omoară cu uși de autovehicule, fiare de călcat anvelope și orice altceva vine la îndemână. Ca de obicei, zombi sunt imbecil, greoi oafs care linia de loial pentru a fi sacrificate in filmul Zombieland.