Ziua trădătorilor – The Ides of March (2011) film online subtitrat

Regia: George Clooney
Actori: Max Minghella, Yuriy Sardarov, Paul Giamatti, George Clooney, Ryan Gosling
Anul: 2011
Gen: Drama
Durata: 101 minute
IMDB: 7.1

„Ziua trădătorilor” mi-a spus ceva ce știam deja:. Că experiența de a rula o campanie de politică americană este de strivire pentru trup și suflet de timp un candidat câștigător supraviețuiește mai mult de un an de primare și alegerile generale, aceasta este o minune el are puterea rămasă a guverna. Filmul ridică de asemenea problema dacă este posibil ca orice candidat să câștige și să rămână fidel valorilor sale inițiale încă. Deși stelele de cinema George Clooney, bine cunoscut ca un democrat, Nu are „Ziua trădătorilor” țintă sau chiar ia în considerare într-adevăr republicani. Are loc în întregime în cadrul unei campanii primar Democrat, și, deși sentimentele noastre despre cine este bine și rău poate evolua, toate sunt democrații.

Personajul central este Stephen Meyers (Ryan Gosling), care, ca este nevoie de un secretar de presă la mult sau mai puțin minciuna ca un trai. El lucrează pentru Pennsylvania Gov Mike Morris (Clooney), un liberal idealist. Philip Seymour Hoffman este Paul Zara, managerul de campanie condimentată; Michael Mantell este senatorul Pullman, adversarul Morris „, și Paul Giamatti este Tom Duffy, manager de campanie a lui Pullman. O nuanță puternică. Poate pentru că scenariul se bazează pe un joc („Farragut North” de Beau Willimon), conține unele monologuri față-of-the-etapa care Hoffman și Giamatti face plauzibil sub supravegherea atentă a unui aparat de fotografiat.

Toate aceste oameni, cu excepția tineri Stephen Meyers, sunt realiști. Sunt cinic, compromis și, uneori, vicleană, dar toate în cauza a ceva ce ei cred în. Caracterul Gosling crede mai mult în el însuși. La fel ca mulți membri ai personalului de oameni puternici, el confundă reflectă gloria pentru lucrul în sine și vise nu atât de mult de Gov Morris câștiga ca a fi capabil să se ridice în rândurile personalului și preia de locuri de muncă Zara lui.