Zi dupa zi – Every Day (2018) Film Online Subtitrat


Regia: Michael Sucsy
Actori: Maria Bello, Angourie Rice, Debby Ryan, Colin Ford, Jacob Batalon, Owen Teague
An: Filme Online 2018
Gen: Drama, Fantezie, Romantice
IMDB: n/a


Se lucreaza la subtitrare!

loading...

Sinopsis Zi dupa zi – Every Day

Rhiannon, o tânără timidă, se îndrăgostește de un băiat care se transformă în fiecare zi în altcineva.

Filme online 2018 Zi dupa zi – Every Day, scrisă de David Levithan. Este despre: Rhiannon, de şaisprezece ani, care s-a îndrăgostit de un spirit ce poartă numele „A” şi care locuieşte în câte un alt corp în fiecare zi. În film joacă: Angourie Rice – Rhiannon, Maria Bello şi Justice Smith.

In cartea de tineret Romance in fiecare zi – În cele din urmă, noi suntem problema univers Angourie Rice în dragoste cu cineva care își petrece în fiecare zi în corpul unui alt adolescent.

A este un fel de spirit sau suflet în mișcare. În fiecare dimineață, A se trezește într-un corp nou și trăiește o zi în viața celuilalt înainte de a avea loc o nouă schimbare. Organismele vizitate pot fi bărbați sau femei, dar sunt întotdeauna aceiași ani de adolescență și niciodată departe unul de celălalt. Nu este posibil să vă întoarceți la un corp folosit anterior și nici să controlați unde va merge mai departe.

Rhiannon (Angourie Rice) este un pic timid in filme online 2018 Zi dupa zi – Every Day, dar traversează de mai multe ori calea organismului de primăvară. Când el dezvăluie secretul ei, ea vrea acest mister la început să nu recunosc, dar mai bine cei doi să se întâlnească cu fiecare nouă întâlnire, cu atât mai mult tinerii se încadrează în dragoste cu omologul său – indiferent de corp el / ea se lipeste drept.

Context și despre fiecare zi – În fond, nu ne pasă de univers
Fiecare zi se bazează pe romanul de teatru eponim al lui David Levithan, lansat în 2012. Soundtrack One Night (2008) și Naomi & Ely.