Zerre (2012) Film Online Subtitrat

Regia: Erdem Tepegoz
Actori: Jale Arikan, Ergun Kuyucu, Özay Fecht, Sencer Sagdiç, Suat Oktay Senocak
Anul: 2012
Gen: Drama
Durata: 80 minute
IMDB: 6.6

Folositi butonul CC a playerului pentru a seta/modifica subtitrarea

loading...

Atelier de textile de la începutul femei mașini de cusut de lucru, doi oameni lucrează pentru a pune în aplicare decizia de a interveni cu forța elimina contra începe cu smuls chiar din ușa jot de film. Aparent un pic ireal și exagerate, fără îndoială, că partea cea mai izbitoare a filme online Zerre a acestei scene. Eliberarea mașinii reziste cu disperare de ieșire a unui lucrător sau a unui contor nu este foarte comun. Situat chiar la începutul filmului aceste scene, rezistența împotriva concedierii unei femei care trebuie să lucreze nu pot fi rezistat destul de spune. În acest sens film, ea descrie lupta pentru a încerca să eliminați această scenă posibil in Zerre.

O femeie care trebuie să lucreze în scopul de a vedea mama cu un copil cu handicap, chiar și în sectoarele în care cea mai mică de textile, cum ar fi salariile, îmbrățișarea bine la locul de muncă și începutul contra, dar publicul de îndepărtare forțată destul de agitat. În mod inevitabil că astăzi este eliberarea de această formă de aici cred că publicul. Această scenă este impresionant, uitam Extrem de surprinzator confiscate dintr-o dată, fără dificultate și film de acțiune brutală.

Iota, filme de scurt metraj și documentare a atras primul film de lung metraj aeriene Erdemir lui. Aeriene în primul film Zerre cu “Cel mai bun regizor” 49. Alt Film Festival Orange SIYAD (Societatea a Criticilor de Film), Cel mai bun film Zerre “și” Cel mai bun film în prima “a câștigat premiul. Premii Oscar Rusiei, considerat al 35-lea Festivalul de Film de la Moscova marele premiu “a câștigat statuie de aur de St. George. Anterior Federico Fellini, Akira Kurosawa, Krzysztof primit acest premiu prestigios a fost director al directorilor majore, cum ar fi câștigător Kieslowski în cea mai fragedă vârstă.

Deasupra capului, se arată destul de clar ce a vrut să spună paiul. Mama Vârstnici în suburbiile din Istanbul și spune lupta unei tinere care vrea să se agațe de viață cu o fiică cu handicap. Este destul de dificil de viață condițiile în Istanbul, muncitorii necalificați, chiar și atunci când lucrează în societate dominată de bărbați și de ori pentru a fi o femeie de cinci ori dificultatea de gândire, a reflectat destul de realist dificultatea luptei pe marele ecran. Eșecul femeilor toate eforturile pentru a rezista provocărilor de a lucra într-o altă dimensiune de realism in filmul Zerre. Problemele de sănătate ale timpului și să aloce bani, chiar și atunci când a avut dificultăți în a obține de subzistență de zi cu zi, atunci când a considerat în mod corect, a declarat că, având în lupta de a fi sau nu. Presiune gazdei și reziste la condițiile dure ale vieții de femei predea la sfârșitul filmului Zerre.

Virtutea aeriene de altă temă majoră vrea să spună paiul, ca un nisip în râu, deținem un loc foarte important în societate ca un om sau ceea ce trăim, lupta noastră ne preocupare este dacă altcineva. Fiecare persoană trebuie să trăiască într-o lume diferită are propria sa realitate. Aceasta este Zerre, de asemenea, o problemă existențială. Ca particulele de praf din univers acoperă în prezent loc numai omenirea. Zboară în mori de textile și cu sufletul la gură aici și acolo ca piese de bumbac. El întoarse acest atelier pentru a workshop destinul “și, de fapt, subordonat locul ocupat de particulele ca un om încearcă să mențină starea pe melal în cauză.

Iota, de muncitori necalificați, în special Zerre, de asemenea, arunca o lumina asupra problemelor de lucrătoarelor. Lucrătorilor textile, cum ar fi securitatea socială, în general, funcționarea sălbatic de sectorul în care ecranul este reflectată ca neasigurate destul de frapant. Lucrătorii de sex feminin în special în industria textilă mai funcționează, ajunge de exploatare prin muncă izbitoare din Zerre. Nouăzeci de lire sterline pe săptămână disperare lucrătoarelor lucru, sărăcia este tratată într-un mod realist. Mai mult decât atât, alături de mizeria de exploatare și abuz, hărțuire și a forțat în cele din urmă la relația de femei de dragul unei lenjerie curată, este destul de semnificativ din punct de vedere arată brutalitatea condițiile de muncă. Condiții de viață în condiții similare în lagărele de concentrare și discutate în plus într-o situație solidă de femei care trebuie să lucreze în condiții severe realist. Pur si simplu in filmul Zerre, nu suficient ca ei vând munca lor, de vânzare corpurile lor, dar, de asemenea, capitalism sălbatic lor ei pot lucra trei centi femei, călcat în picioare roți nemilos domeniu demnității umane, mai frumos decât această nedescris.