Zece negri mititei – And Then There Were None (2015) Serial Online Subtitrat


Actori: Maeve Dermody, Charles Dance, Toby Stephens
Anul: 2015
Gen: Seriale Online, Crima, Drama, Mister
IMDB: 8.1


Folositi butonul CC a playerului pentru Subtitrare

And Then There Were None SEZONUL 1 Online:


S01E01:

S01E02:

S01E03:


Sinopsis Zece negri mititei – And Then There Were None

1939. 10 străini sunt invitați de către o gazdă misterioasă pe o insulă izolată în apropiere de coasta Devon din sudul Angliei. Atunci când unii dintre ei încep să moară misterios, ceilalți își dau seama că printre ei se află un criminal.

“Zece negri mititei”, scris de Agatha Christie, este cel mai bine vândut roman de crimă din toate timpurile, cu 100 de milioane de exemplare vândute în întreaga lume. Cartea a fost adaptată într-un film de televiziune. Este 1939 și Europa este la un pas de război. Zece străini cu trecuturi incerte sunt invitați la Soldier Island, o stâncă izolată în apropierea coastei Devon, din sudul Angliei. Departe de continent, într-o casă din care lipsesc chiar gazdele, fiecare dintre invitați poate să fie autorul unei crime teribile, iar când unii dintre ei încep să moară misterios, își dau seama că printre ei se află un criminal. Cine va supraviețui? Și cine este criminalul?

Zece negri mititei (în engleză: Ten Little Niggers) este un roman polițist scris de către Agatha Christie, fiind considerat capodopera acesteia, și descrisă de ea ca cea mai grea carte de scris. A fost pentru prima oară publicat în Regatul Unit, de către editura Collins Crime Club, pe 6 noiembrie 1939. Un detaliu important al cărții îl constituie un cântec englez publicat în 1868 (“Ten Little Injuns”). Din motive rasiale, ediția din Statele Unite a fost publicată abia în decembrie 1939, titlul fiind schimbat în: Și n-a mai rămas niciunul (And Then There Were None).


Trailer Zece negri mititei – And Then There Were None