Zbor de fluture – The Butterfly Effect (2004) film online subtitrat

Regia: Eric Bress, J. Mackye Gruber
Actori: Cameron Bright, Eric Stoltz, Ashton Kutcher, Amy Smart, Kevin G. Schmidt
Anul: 2004
Gen: Thriller, SF
Durata: 113 minute
IMDB: 7.7/10 din 208380 voturi

loading...

Teoria haosului ne învață că evenimentele mici pot avea consecinte enorme in Zbor de fluture. Un titlu de deschidere ne informează că fluture da din aripi săi în Asia ar putea duce la o jumătatea drumului uragan în jurul lumii ‘Zbor de fluture’. Da, deși având în vedere numărul de fluturi și determinarea cu care au aripi micile lor, nu-i așa extraordinar cum rar se întâmplă? „Butterfly Effect” se aplică această teorie a vieții a patru copii ale caror vieti sunt marcate de timpuriu tragedie. Când unul dintre ei descoperă că poate merge înapoi în timp și să facă modificări, el încearcă să îmbunătățească în prezent prin modificarea trecutului.

Personajele sunt adulții tineri sunt jucate de Ashton Kutcher, ca Evan, un psihologic colegiu major; Amy inteligent și William Lee Scott ca Kayleigh și Tommy, un frate si o sora cu un tată pedofil; și Elden Henson ca Lenny, prietenul lor. Povestea se deschide în copilărie, cu puțin Evan serios ciudat. Desenele lui de la grădiniță sunt bolnavi și răsucite (și, de asemenea, cu toate că nimeni nu-l menționează vreodată, improbabil bun pentru un copil). Zbor de fluture: El are penele de curent, apucă cutite de bucatarie, sperie mama sa (Melora Walters), devine un caz potrivit pentru tratament.

Un psihiatru sugerează că ține un jurnal de zi cu zi. Acest el, deși aparent nici psihiatru, nici mama citit-vreodată, sau atenția lor ar fi fost agățat de înregistrări despre cum domnul Miller (Eric Stoltz), tatal lui Kayleigh și Tommy, le forțat să acționeze în filmele porno puștiulică . Evan atârnă pe reviste, și o zi în timp ce citiți unul vechi la școală el smuci înapoi în trecut și experiențele o memorie îngropat anterior.