You’re Not You (2014) film online subtitrat

Gen: Drama
Producator(i): Shana Feste , Jordan Roberts
IMDB: 7.3
Regia: George C. Wolfe
Actori: Hilary Swank, Emmy Rossum, Josh Duhamel

In You’re Not You, Kate (Hilary Swank), un pianist clasic este diagnosticat cu ALS. Soțul ei Evan (Josh Duhamel) încearcă să găsească pe cineva care să aibă grijă de soția lui. BEC (Emmy Rossum) – un student de colegiu – se aplică pentru locuri de muncă, în ciuda lipsei ei de experiență. Kate vede ceva special în Bec și vrea să-i aibă ca insotitor ei să o ajute cu lucruri de zi cu zi, cum ar fi a lua un duș. În cele din urmă Kate împarte cu soțul ei, Evan, din cauza aventura lui scurt, cât și ei doresc să nu fie invizibil. Ea crede că ea a devenit persoana din viata lui exploatație-l înapoi. Ea ia off cu Bec și rămâne noaptea. În dimineața ea spune Bec să o ia la o casa de locuit asistată, dar Bec refuză să o las acolo. În schimb, ei vizitează Evan la birou, astfel Kate îi pot spune că nu vrea să mai fie cu el.

loading...

BEC și Kate au o pereche de aventuri, inclusiv a merge la un club in You’re Not You, săli de conferință un alt cuplu în care soția are ALS, și încercarea de “terapie pe bază de plante.” Ei în cele din urmă du-te la o petrecere pentru fiica prietenului lui Kate lui. Kate cere să țineți copilul, dar are o potrivire tuse și aproape cade copilul. În timp ce Bec are grija de Kate în interiorul Evan apare și Kate a-i spună Bec că motivul ea a vrut să plece, nu a fost din cauza afacerii. Ea a fost doar obosit de a fi invizibil. Soția de cuplu s-au întâlnit mai devreme trebuie complicație din cauza stării ei și este spitalizat. Se sperie Kate, atunci când ea vede ceea ce se întâmplă în cele din urmă la pacientii ALS. BEC scurt discuta cu “Cei mai buni prieteni” lui Kate, care spune-i să spună lui Kate că ei o iubesc, dor de ea, și sunt aici pentru ei in filmul You’re Not You. Evan vizitează casa din nou, dar Kate și Bec întoarce-l departe din nou. Părinții BEC a vizita pentru Crăciun și o conversație cu mama ei, care se aude pe monitorul de Kate Kate cauze la foc Bec pentru că ea crede că boala ei este ruinează viața Bec e ca făcut-o cu Evan.

In You’re Not You, Kate se duce la casa părinților ei și participă la o petrecere de Crăciun cu Evan, sugerand ca acestea sunt din nou împreună. În cele din urmă, Bec primește veste că Marilyn, pe de altă pacientul ALS s-au întâlnit, a murit. Ea scade o scrisoare cu Evan pentru Kate, care Marilyn trimis unora dintre prietenii ei. Kate devine internat in spital la scurt timp după și se descoperă că Bec a fost dat autoritate medicală asupra Kate. Chiar dacă mama lui Kate ei imploră pentru a pune pe Kate un ventilator, Bec refuză și în loc să o acasă cu Evan. Bec ajută Kate juca ei favorit bucată Chopin la pian nou. După Evan mărturisește dragostea lui pentru ea, din filmul You’re Not You, Kate și Bec minciună în pat, în cazul în care Kate face Bec promisiunea de a nu apela pentru ajutor in seara asta și pentru a găsi pe cineva pentru ea care o poate vedea. BEC este de acord, cu condiția ca Kate promite să accepte un compliment. Și Bec ei mulțumesc pentru Manolos le comune, de predare ei cum să gătească, și permițându experienta acest lucru cu Kate și nu permițându mizerie ei până acest job. Kate moare în acea noapte și Bec, în imposibilitatea de a rămâne în cealaltă cameră, deține ei în timp ce ea are ultimele ei respirații. Filmul se încheie cu Bec în cele din urmă o întâlnire cu Will, un baiat frumos care a urmărit-o, și efectuarea la club, fără a suferi de trac in filmul You’re Not You.